VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum pro otázky a diskuze o českém VATSIMu a online létání všeobecně.
By Ico
Ja by som sa spytal vsetkych, aky stroj pouziju na vylet :) Ja zvazujem Z-43 PWDT alebo celkom fajny ULL/vetron Diamond Katana HK36. Modely su to pekne a slusne...
By PavelS
g) No, nevylucuju, ze to bude az po tom 21.2., protoze od cca 6.2 je porad nekdo pryc.

h) letadlo: jediné kriteruiium bych zvolil rychlost, cca 100+kiasů a dostup cca FL130+. Čili ULL není uplně to ono, Z-43 naopak je to ono.
By Pavel
Z-50 pre FSX :) skvělý addon

Ico: nevíš, jde ten zlín i do FSX? Já chtěl letět se Z142, ale ta mi v FSX nejde (chybí polygony,...).
By amalka
Já asi oželím tu vaši exotiku a zůstanu u oblíbených Carenado věcí, tedy provařeného Archera nebo Cessny. A protože z Archera se z principu blbě naviguje, tak to asi vyhraje cessna. :P
By Filipos
No, pokud by to, jak PS píše, až někdy na konci února (jedny hory, druhý hory...), přidal bych se s Z-142. Opravdu hodně mě to láká :)
By Pavel Muroň
Nestihnu se dostatečně naučit něco nového, takže cessna carenado. 182Q, nebo 182RG
By tmx
O L39 bych uvažoval, pokud se s ní do té doby naučím... Bych vzal tu verzi s AA raketami :D
By amalka
Termín je zatím stále v řešení, plánuje se toho teď současně více, takže stay tuned.
By tmx
Jak to vypadá? Aspoň jaká varianta a trasa je v plánu? Začal jsem si malovat švýcarskou krajinu na jpegy 256x256, abych je pak mohl použít do scenérky. Zatím mám namalováno toto.

Obrázek
By amalka
Neni lepsi koupit swiss pro vcetne landmarks?

To radeji udelej tu vfr cr pro fsx v kvalite vfr germany. Tech 4.75m je slaby.