VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Pro otázky ohledně software a připojení na VATSIMu. SB, FSInn, ASRC, VRC, EuroScope, ServInfo, ActiveSky a další.
By Miquel
Ahoj.Mám problém s Sb4. Když nahodím FS9 a samozřejmě pak SB tak,když dám připojit tak mi to nahoře va výberu pro síť nedá žádnou možnost.Vždy tam hned naběhla VATSIM ale teď nic. Můžete mi poradit někdo prosím.
By Pavel
[quote="George_L"]Jen technická... není lepší nechat SB4 pro FSX a s FS9 zůstat u SB3? Jen se ptám, prosím nekamenovat ;)[/quote]
Konečně správný názor na tu 4ku. Souhlas.
By Ico
No ja frcim na FS9 s SB4 a v poho, nebadal som nejaky rozdiel medzi SB3 a SB4. Skor by som povedal tak, pokial ide vsetko dobre s SB3 nieje dovod prejst na SB4.
By Miquel
Ahoj jo jenže vše co jsem stáhl tak bylo pouze SB4 a na SB3 jsou odkazy nefunkční i z vatsim. Může te sem dát prosím něco co pojede?
By Gelba
Zdravím,
nainstaloval jsem zmíněnou záplatu od microsoftu a pokrok, letadla vidím, ovšem jenom nějaké. Třeba většinu letadel ČSA vidím, ale u ostatních vidím jen volačky nebo otazník, i za to jsem vděčný :D Ovšem mám obavy ze zítřejšího VFR letu abych vůbec okloní letadla viděl celá a ne jenom volačky. Je potřeba stáhnout nějakou knihovnu letadel nebo je zakopaný pes někde jinde? Jinak mám SB4.
By tmx
Mmnt, ty nevidíš letadla? Nemáš zaškrtlé \"letadla vrhají stíny\" (nevím, jak je to v aj)? Tak jsem často viděl jen stín (případně volačku), ale ne samotný model letadla.