VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Pro otázky ohledně software a připojení na VATSIMu. SB, FSInn, ASRC, VRC, EuroScope, ServInfo, ActiveSky a další.
By Petr Neudorfský
Zdravim
chci se zeptat, lítá někdo na windows 7, nedávno se tady o tom psalo,nemůžu to najít, samá chvála, ale já si nemůžu pomoc, dva dny se stím morduju, stejný problém jak na Wistách ,fs9 prostě hrůza ,instalace scenerek ,fspassenger ,prostě problém problém nic pořádně nechodí , možná dělám něco blbě nevim ale budu to muset překopat zpátky na XP.
By radbrad4
Zdravim, na w7 jsem mel podobny problem, nicmene bylo mi lito se jich zbvavit tak jsem si rozdelil HDD na dva oddily, na jednom mam XP a na nem vylucne letam, na druhem oddilu mam w7. S w7 jsem jinak celkem spokojen, ale kombinace s FSX mi proste porad delala problemy :/. R.

Edit: Respektive ja jsem si koupil novy HDD, ale vyse popsane je levnejsi reseni :).
By radbrad4
No mozna bude alespon stejne, ale zatim se mi to zda hrozne nekompatabilni. Ale to neni jen FS...
By tmx
Je to kompatibilní bez problémů, jen je potřeba víceméně vše spouštět jako administrátor...
By radbrad4
Dovolim si nesouhlasit. SB neustale error, mizel mi ten ramecek s nastavenim odpovidace coz zpusobovalo ze se mi vzdycky vratil do modu C, samotny FS se mi nacital brutalne dlouho (5-10 min), casto mi i padal a mel prehazene textury, tudiz jsem trebas vzlital na rwy a ta se najednou zmenila jen v sedy flek a propadl jsem se texturou.... Vse jako admin.
By Freez
ja si nemuzu stezovat, vsecko co slo na XP jde na W7
By Bonny_boy
Ahoj piloti , chci se zeptat používám WIN 7 vše běhá velmi pěkně, ale když zapnu FSCARS okamžitě mi napíše,že jsem havaroval CRASH. přitom stojím na gate 3 , zaparkované letadlo a i přesto a stále tento problém. Zkoušel jsem na mém systému stejný postup,ale FS9 a bez problému. Nevíte čím to muže být ?
By Čondra
Vypnout řízení uživatelských účtů.
By Bonny_boy
[quote="Čondra87"]Vypnout řízení uživatelských účtů.[/quote]

ne to jsem zkoušel a stále stejné .
By oupa
A nepíše ti FSACARS \"FS crash\" což je něco zcela jiného?
Toto píše například, když se k FSce nemůže připojit, protože třeba nemáš nainstalované FSUIPC, nebo máš špatnou verzi FSUIPC, nebo pouštíš FSku jako admin, ale ne FSACARS?