Zdravim všechny...
gratuluji Filipovi (CSA058), Vladovi (CSA121) i Jirkovi (CSA364) k jejich úspěšným zkouškám! 
. Já to štěstí neměl , i když jsem se důkladně připravoval

. Stalo se mi totiž něco, co jsem zatím v dosavadní krátké praxi nezažil. Před BODALem, při změně headingu, mi letadlo začlo padat kolmo k zemi. Vzal jsem to do ruky a několikrát jsem se pokoušel během letu zapnout A/P, ale pokaždé se dělo to samé. Po chvíli čumák kolmo dolů
(Nemáte s tím někdo zkušenost?Mám 737-500 od Wilca.. Nevím, co jsem kde zmáčknul a na nic jsem nepřišel (správně nastavený HOLD, ALT, V/S...). Nedodržoval jsem díky tomu výšku a chvílemi ani směr. Měl jsem chuť vypnout comp a jít něco rozbít

. Protože letět na ruku zkoušku, přitom readbackovat,ladit frekvence,pokoušet se opět o A/P a dodržovat výšku rychlost i směr bylo nad moje síly. Nervozitou jsem propotil tričko. Já se po Evropě ještě nepodívám, ačkoli jsem po tom tak toužil. Teď už toužím jen po tom, abych mohl co nejdříve zkoušku zopakovat.
Chci se tedy zeptat: Kdy bude opravný termín pro tak neschopná individua, jakým jsem já??? :/