VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By Pavlosos
Ahoj všem,
jsem tu nový a v létání také. Pořídil jsem si FSX a dočetl se na netu o Tile Proxy. Nainstaloval jsem jej (nevím, zda správně) dle instrukcí na http://www.edtruthan.com/tileproxy/tutorial/index.htm, ale spustím-li Tileproxy a FSX, vyberu si volný let / misi a vždy skončí nahrávání u 38% a dál se to ani nehne. Četl jsem, že musím čekat 5-15 minut. Vydržel jsem několikrát čekat i hodinu a bohužel nikdy nic :/.

Další podivná záležitost je, že mi nejde DOS okno s tileproxy ani FSX zavřít (ani přes správce úloh -> ukončit proces !!).

Byl by někdo z vás zkušenějších ochotný mi pomoci se spuštěním / instalací / zprovozněním :/?

Hardware mám dost silný, Win Vista 32bit a internet 8MB ADSL.

Za případnou pomoc budu moc vděčný.

Pavel
By Ico
No, problemom s tym skoncenim na nejakych percentach bude zjavne chyba v nacitavani textur z konkretneho zdroja (google,...) a pod. Ak sa ti podari prepnut do okna TP (ak je funkcne), uvidis kde je problem. Jedinym riesenim je ukoncit TP a FS by malo sa natiahnut, bohuzial bez niektorych textur. Pokial nemozes konkretnu ulohu v systeme zrusit, je to vacsi problem...
By Pavlosos
O problémech s Googlem jsem se taky dočetl, proto mám nastaveny Yahoo maps. Co se týče ukončení procesu, nic jiného mi to nedělá, vlasně se mi to stalo prvně. Samotný FSX lze ukončit bez potíží, ale pokud je spuštěn i TP, pak to nejde. V okně TP se během načítání letu neděje vůbec nic.
By Ico
No tak to ti uz asi nepomozem, lietam FS9. A kde vobec lietas? Je mozne, ze bude treba nastavit horsie textury, kedze kvalitnejsie mozno nie su v danej lokalite k dispozicii...
By Pavlosos
Zkoušel jsem volný let na novém zélandu a Molokai na Hawaji. Ještě jsem nedodal, že jsem doinstalovával češtinu a SP1 & SP2.
By Ico
Ako hovorim, s FSX bohuzial, ale system by mal byt asi podobny. Inak tema k TP tu uz je...
By amalka
Za sebe musím říct že jsem s TileProxy strávil doslova mládí a je s tím víc sraní než užitku. Nakonec se mi více osvědčila \"klasická\" scenérka vyrobená z ortofoto (tedy kupříkladu guugl/yuhuu/ms eeerht atp.) Viz. jak je řešeno v jiném vlákně zde na fóru