VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
By oupa
Zdravím všechny. Vzhledem k tomu, že vývoj webu pokročil do fáze \"provozuschopné\", příští týden dojde k přepnutí starého webu do režimu read-only, abychom poté mohli veškerou agendu přesunout na nový systém. Znamená to zastavení nových registrací, test centra a zejména reportování letů. Prosím všechny, které to zajímá, aby navštívili web ČSAV, kde najdete snad všechny potřebné informace. A pokud ne, tak se klidně ptejte.
By A319CJ
Bezva práce!!!
stránky vypadají velice pěkně, jen mi není jasné reportování letů. Ač jsem byl registrován před květnem a systém si mne pamatuje, tak nemám započtený ani jeden let (ani červencový, ani ze dřívějška). Kouknul by na to někdo? Dík
By Čondra
Podle toho, co jsem se dočetl, bych to chápal tak, že bude momentálně probíhat přendavání PIREPů ze starého na nový server. Také mi byla donesena zpráva, že se ČSAv odpoutá od serveru VACC-CZ, takže když buchne server VACC-CZ, ČSAv poběží a obráceně.

Jinak všichni odvedli slušný kus práce a určitě to k ČSAv přiláká nové piloty...
By ctom
[quote="A319CJ"]Bezva práce!!!
stránky vypadají velice pěkně, jen mi není jasné reportování letů. Ač jsem byl registrován před květnem a systém si mne pamatuje, tak nemám započtený ani jeden let (ani červencový, ani ze dřívějška). Kouknul by na to někdo? Dík[/quote]
Myslím, že je to tím, že všechny Tvoje lety se reportovali na adresu starého webu, a staré lety pro zkušební novou verzi nebyly převedeny.
By Vanilla
[quote="Jindra"]Po 2 letech slibů poze nový layout? A ještě omezování stylem "tohle teď nebude další 2 roky fungovat"? Smutné....[/quote]

Prosím, příště než otevřeš pusu, tak čti a zbytečně nám tu nespamuj ;-)
By oupa
[quote="A319CJ"]Bezva práce!!!
stránky vypadají velice pěkně, jen mi není jasné reportování letů. Ač jsem byl registrován před květnem a systém si mne pamatuje, tak nemám započtený ani jeden let (ani červencový, ani ze dřívějška). Kouknul by na to někdo? Dík[/quote]

Databázi jsem kopíroval na konci května, takže lety před tímto datem by v systému měly být (a taky jsou :)). Pak je mezera a druhá synchronizace se provede 20.7.
By Mimikra=>CSA128
[quote="oupa"][quote="A319CJ"]Bezva práce!!!

Databázi jsem kopíroval na konci května, takže lety před tímto datem by v systému měly být (a taky jsou :)). Pak je mezera a druhá synchronizace se provede 20.7.[/quote]

Vláďo v úvodu - gratuluji k funkčnímu a pěknému webu, a samo sebou děkuji za sebe a doufám že i za ostatní piloty ale mám malou Q k synchru stane se něco když 1/2 měsíce (rozumněj PIREPů) na jedné a druhá 1/2 na nové (do 9.7. na staré a od 10.7. na nové) databázi, nebo je to jedno?
By Darghen
Chtěl bych se také připojit k poděkování Vláďovi a jeho teamu za dobře odvedenou práci a podporu ČSAV v podobě jejich projektu předělávky webových stránek. Mě osobně se layout moc líbí a celé stránky na mě působí profesionálně a přehledně. Měl jsem dnes možnost vyzkoušet ČSAv TV a vše funguje jak má.

Pouze bych upozornil na zpětnou kompatibilitu s IE (nižší verze 8), menu se tam poněkud rozpadá a nelze jej spolehlivě ovládat. Opera, Firefox, IE8 je OK. Obrazek zde

P.
By oupa
[quote="Darghen"]
Pouze bych upozornil na zpětnou kompatibilitu s IE (nižší verze 8), menu se tam poněkud rozpadá a nelze jej spolehlivě ovládat-
P.[/quote]

Diky! IE7 atd. ověřím, díky za upozornění na to jsem zapomněl. Kontroloval jsem snad všechno, i browser na telefonu to zobrazuje dobře :)

[quote="Mimikra=>CSA128"]Q k synchru stane se něco když 1/2 měsíce (rozumněj PIREPů) na jedné a druhá 1/2 na nové (do 9.7. na staré a od 10.7. na nové) databázi, nebo je to jedno?[/quote]

Naprosto jedno, prostě v jeden čas je potřeba to utnout na starém a prdnout na nový.
By oupa
[quote="rc_czech"]To OUPA:
Nalezene chybicky chces sem nebo do mailu?[/quote]

Vše do mailu, pokud nemá charakter něčeho, na co bys chtěl abych reagoval veřejně :)
By rc_czech
[quote="oupa"][quote="rc_czech"]To OUPA:
Nalezene chybicky chces sem nebo do mailu?[/quote]

Vše do mailu, pokud nemá charakter něčeho, na co bys chtěl abych reagoval veřejně :)[/quote]
Wilco, CSA464 ;)
By Kučera
Díky moc všem, kteří se poddíleli na nové web. stránce CSAv. Je vytvořena pěkně a přehledně. Současně ostatním příznivcům CSAv přeji hodně úspěšných letů.