VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
By Radizz
Zdravím všechny světoběžníky,

chci se na vás obrátit s prosbou o dobré tipy a rady.

Sháním na červenec letenky do Malagy a z Lisabonu ve studentských cenách (= čím levněji tím lépe). Místem odletu, resp. příletu by pak mělo být cokoli, co je poblíž... Praha, Bratislava, Vídeň, Brno, Ostrava...

Přece jen mi to nedalo a říkal jsem si, že vás s touhle prosbou obrátím. :)

Dík

Radek
By Vanilla
Moc nerozumim tomu odkud letist, ale nasel jsem:

LIS-MAD-AGP třeba 13.7 odlet v 12:35. Bohužel pouze se zastavkou v MAD. Cena je 1525.-

Z AGP to je horsi. Primo do PRG neleti nic. Nejlevnejsi je prestup na STN. AGP-STN-PRG:
Odlet 20:30, přílet 9:50 (+1) do PRG. Cena je 1865.-

Pokud muzes tak to upresni. Presny termin, prestup bez prestupu atp.
By Radizz
Místo odletu nehraje stěžejní roli, pokud to bude zhruba ve zdejším sektoru (Praha, Bratislava, Vídeň, Ostrava, Brno).

Dep. 11. 7.+ a dále, zpět 26. 7.-

Přestupy mi nedělají problém, jde skutečně o to cenově co nejvíce zeefektivnich, resp. vychytat vychytávky. :)