VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
By JAV
Na poslední chvíli, ale přece! Zástupcům VACC-CZ společně s IVAO-CZ se podařilo téměř nemožné byť vysněné:

Při příležitosti sobotní návštěvy Air Force One na ruzyňském letišti umožnilo ŘLP vybrané skupině zájemců návštěvu prostor ŘLP na ruzyňské věži a souběžně na pracovišti přibližovací služby TMA Praha v Jenči se sledováním příletu USAF 1 na radaru. Akce je primárně motivační -- věnována identifikovaným talentovaným uchazečům o výcvik na řídicího letového provozu a V.I.P. hostům.

VACC-CZ získalo 8 pozvánek a IVAO-CZ 7. Protože v tak krátké době nejsme schopni zorganizovat seriózní výběr, budou pozvánky rozděleny podle pořadí přihlášení. Akce je z pochopitelných důvodů ostře sledována zvláštními službami. K návštěvě je nezbytně nutný občanský průkaz a zájemci, kteří by snad měli jakýkoliv záznam nebo jen \"škraloup\" v policejní databázi, ať se raději nehlásí. Z tohoto důvodu také budeme evidovat náhradníky.

Předpokládaný sraz zájemců je v sobotu 6:45 v Jenči. Po bezpečnostích procedurách bude část návštěvníků mikrobusem ŘLP převezena do Ruzyně.

Zájemci, hlaste se do tohoto vlákna.
By Ico
Tak to je pecka... Skoda ze nie pre mna :) , nieje sanca aby som dosiel, je to fakt daleko a ine povinnosti...
:D Mají zvláštní služby přístup do německých záznamů?

Kdysi mě jeden uvědomnělý pán považoval za teroristu (fotil jsem vlaky poblíž tratě), a proto jsem pak musel policejní hlídce vysvětlovat, proč jsem v Hannoveru, co pohledávám u kolejí, atd. Data z občanky si opisovali (snad jen ke zdůvodnění projetého benzínu).
By Ico
No, co by som uvital potom by bol nejaky video/audio zanam (ak sa bude dat). Tymto by som poprosil aj inych nadcencov so skenermi aby cosi nahrali aby sa dalo vypocut co to zo zivota na palube AF1 :) sry za offt.
By Pavel
Tak mě tam taky napiš, problém s naprostou dopravní nedostupností snad nějak vyřeším, v nejhorším případě to náhradníci jistí :cool: Jinak, Jáchyme, ty tam budeš?

P.S. Jestli je to vtip :P :P :P
By tmx
Tobě snad dělá poblém být v 6:45 v Jenči a pak 10 hodin čekat na Obamu? To můžeš přijet večer, v té čekací době se to ztratí. :)
By Ico
Ja se picnu :D priatelka mi povedala, ze ak je to pravda tak mam ist, ze ona to ozelie ten den, dva bezomna :D Tak nechcem byt blbej, ale jestli je to mozne tak berem spat a jedu! Jachyme, mas ma na svedomi hehe... Potom popr. dajte nejak vediet, kam sa mam presne dostavit hehe. Z Prievidze to bude cca 6h cesty uf...
[quote="Ico"]No, co by som uvital potom by bol nejaky video/audio zanam (ak sa bude dat). Tymto by som poprosil aj inych nadcencov so skenermi aby cosi nahrali aby sa dalo vypocut co to zo zivota na palube AF1 :) sry za offt.[/quote]

No, já mám někde komunikaci (přílet) AF1 z jedné z minulých návštěv. Ale na to byl asi odkaz i tady na foru(?).
[quote="tmx"]Jj, byl.
Te ď jsem četl, že prý možná přiletí už v poledne...[/quote]

Takže velkou svačinu a na LKPR vyrazit už dříve ;) (Dá se dneska něčemu věřit?)
By Ico
Ak by som teda frcal, musel by som vyrazit okolo polnoci z piatka na sobotu hehe... No ved uvidime co povie JaVo :D