VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
By Vanilla
Plánované a možné termíny zkoušek budou uváděny v tomto vlákně:

Březen:

18.3 - 19.3
25.3 - 26.3

O zkoušky se můžete hlásit i v tomto vlákně.
By A319CJ
Mel bych zajem o zkousku z FO na SFO. Termin asi az ten druhy. Dik

PS: bylo by možné přihlásit se na první termín a pokud by mi to časově nevyšlo, tak to \"zopakovat\" o týden později?
By A319CJ
Mám dotaz k organizaci zkoušek. Má se naplánovat nějaký let od někud někam, nebo si stoupnout na stojánku a pak podle instrukcí zkoušejícího podat plán a zaletět jej. Mimochodem, co se bude zkoušet na SFO? Dík
By Mimikra=>CSA128
[quote="Čondra-CSA356"][quote="ADIO man"]Takže asi ne. Dostal někdo nějaký e-mail nebo tak něco že se zkoušky nekonají ??? Protože mě vůbec nic nepřišlo[/quote]
Nenene..... Nechci vedení něják osočovat, čí požkozovat, ale myslím, že se na to tradičně vyfláklo :);)[/quote]
Čondro - chlapče, nechci tě nijak osočovat, či poškozovat, ale myslím, že bys měl tradičně ctít to že ti lidé mají své důvody... Také jsou možnosti A) mají i soukromý život B)dobrou vůli dělat to grátis C) třeba nedošlo k domluvě (z časových důvodů) mezi VACC-CZ a ČSAv... Která varianta je podle tebe možná???

Jsou možné všechny, a tudíž se od tebe jako od řadového pilota ČSAv (jenž se ani neobtěžuje na meeting - byť je v pátek) více než nemístné kritizovat práci těchto lidí... A ticho už.
By Vanilla
Ahoj všem, přiznávám že jsem se na to vyflákl z pracovních důvodu.
Bohužel jsem se z DUB nedostal domu v pondělí jak bylo v plánu ale až včera.

Poznámky typu, že se na to vedení vyfláklo beru, ale ne od někoho kdo se stále dožaduje toho, aby dělal zkoušky v utajení, protože nechce, aby se na něj díval Jindra, Amalka a další.. ;)

Nový termín navrhuji 26.3.
By Čondra
[quote="Vanilla"]Ahoj všem, přiznávám že jsem se na to vyflákl z pracovních důvodu.[/quote]
Takhle jsem to nemyslel.... :P Byl to rejp příště to zataguju [rejp][/rejp] - OK.. :)
By Mimikra=>CSA128
[quote="Vanilla"]

Nový termín navrhuji 26.3.[/quote]

Ty navrhuješ já přijímám :) v případě změny budu informovat ;) thnx
By Vanilla
Ahoj všem, dnešní zkoušky snad budou (zatím není jisté obsazení oblasti a bohužel bez ní to nepujde..)
Pokud oblast nebyla, tak se zkoušky, bohužel, budou muset opět odložit.

Mám napsané 4 piloty výše:
Kurc, Pěch, Mastík, A319CJ

Pokud bude oblast, tak kolem 13:00 bych Vám zaslal informace ohledně zkoušky.
By A319CJ
Buď jsem včera něco zaspal a nebo se nic nekonalo. Bylo by možné zkusit vymyslet nový termín? Ideálně začátek příštího týdne. Dík
By Mimikra=>CSA128
[quote="Vanilla"]Zatím nikdo na oblast není uveden..[/quote]
A na oblast na čtvrtek nikoho nedostanem, proč se to neudělá ve středu při online dni?
By Čondra
Mě si smaž. Až dosáhnu toho domění, že ČSAv jde do jinýho směru, než do kytek, tak za ni klidně zase začnu lítat. Poslední dobou u nich nic nemá cenu. Protože to je stereotyp. A je to o ničem.
By A319CJ
[quote="Čondra-CSA356"]Mě si smaž. Až dosáhnu toho domění, že ČSAv jde do jinýho směru, než do kytek, tak za ni klidně zase začnu lítat. Poslední dobou u nich nic nemá cenu. Protože to je stereotyp. A je to o ničem.[/quote]
Ač se mi to taky zdá a souhlasím s tebou, tak si říkám, jestli není lepší se nějakým způsobem zapojit a vyzdvihnout ji z kytek... :-)
By Vanilla
Ahoj všem, tuto středu budou zkoušky v rámci CITE.

Mám zapsané:
Pěch, Mastík, A319CJ, Milos Kral

Prosim o potvrzení.
By A319CJ
[quote="Vanilla"]Ahoj všem, tuto středu budou zkoušky v rámci CITE.
Prosim o potvrzení.[/quote]

Se mnou se asi na 90% dá počítat
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9