- 19 čer 2016, 13:49
Tak jo, vyšetřování ztráty třídní knihy skončeno, pachatel odhalen.
Pro příště pro všechny: pokud někde chce pořádat event, jsem pro. Ale ne tak, že si jen tak sám od sebe někdo udělá banner a na něj dá logo VACC-CZ. Pořádání eventu, na kterém má participovat VACC-CZ, je potřeba napřed probrat s event koordinátorem.
Důvodem je zejména to, že když vyhlásí VACC-CZ event, tak z toho pro VACC-CZ vyplývají jisté povinnosti. Krom jiného zajištění pokrytí ATC. Plus další záležitosti (třeba to, že event nebude kolidovat s jinými eventy VACC-CZ). Za hladký průběh tohoto všeho jsem v současné době zodpovědná já a tím pádem o tom musím dopředu vědět.
Ke zmíněnému eventu můžu říct jenom to, že nejsem schopná odhadnout, jestli seženeme řídící. Je to první prázninový víkend. Podle mne budou všichni na dovolených (včetně mě). Navíc víkend před tím je EHAM-LKPR event. Pořádat takový event po mega eventu, jakým EHAM-LKPR snad bude, není vhodné. Mnohem rozumnější by bývalo bylo, kdybyste to probrali předem se mnou a já bych vám navrhla některý den z následujícího víkendu (8.-10.7.), kdy bude dost lidí v Liberci na DC-9 a bude tam k dispozici 4-5 řídících.
Takže prosím o odebrání loga VACC-CZ z banneru. Zkusím sehnat pokrytí, ale nic neslibuju. V případě, že byste se přece jen rozhodli změnit termín, nejlépe na pátek 8.7. nebo sobotu 9.7., tak nechť se mi někdo ozve, dohodneme detaily a VACC-CZ bude schopen se zúčastnit.