VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum pro otázky a diskuze o českém VATSIMu a online létání všeobecně.
By Macek
Ahoj, vzhledem k tomu, že vím o dvou lidech, kterým se automaticky spustil upgrade na W10 bych tomuto rád zamezil.
Domluvil jsem se s Pavlem Brodským, že tady napíše krátký a hlavně jasný postup pro lidi jako já, tedy pro ty, kteří většinu života prožili v době předpočítačové.
Macek
By POndrej
Jo PB, tenhle navod je dobra vec. Ja znam jeste jeden zpusob. Vypnout sluzbu Windows Update a zakazat ji. Nejlepe ihned po prvni instalaci systemu jeste pred prvnim pripojenim na internet. Ano, da se namitnout ze je to kurevsky nebezpecne, ale me se osvedcilo pouzit jako antivir Clamwin doplneny o Clam Sentinel.
By Macek
Ahoj díky. Vyčistil jsem, zakázal jsem, bohužel nabídka na vyčištění "dočasné instalační soubory systému Windows" se mi v tabulce neobjevila, takže neví, jestli mám hotovo, ale jsem klidnější  :)
By martintlolka
To vypínání aktualizací také nemohu doporučit.
Teda pokud nemáš citlivý systém a netestuješ si jednotlivé aktualizace na jiných strojích než je zavedeš k sobě ;-)
By Pavel
[quote="Martin Machura"]
Ahoj díky. Vyčistil jsem, zakázal jsem, bohužel nabídka na vyčištění "dočasné instalační soubory systému Windows" se mi v tabulce neobjevila, takže neví, jestli mám hotovo, ale jsem klidnější  :)
[/quote]

Tím bych se netrápil - maximálně ti na disku zbudou nějaká data a budou zabírat místo, rozhodně to není nic nebezpečného.
Zbytek ti funguje, takže aktualizace přestala otravovat?

PB