VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum pro otázky a diskuze o českém VATSIMu a online létání všeobecně.
By aldamat1
1) neni to divný že by download verze stála víc jak krabice? :)
2) Pěkný Apríl, viz příloha :)

EDIT: teď jsem si na tý tvojí verzi všiml jedný chybky co tě taky prozradila, příště koukej pořádně a smaž i to pre-order :)
Přílohy
image.jpg
image.jpg (215.51 KiB) Zobrazeno 6320 x
By Pavel
Tak já mám zakoupeno. Nakonec jsem to vzal ze Simmarketu, kde stojí stejnou cenu, a rád ten e-shop používám.

Kdo tedy létáte FSX, prosím, kupte si taky. Asi není tajemstvím, že jsem se dlouhodobě podílel na betatestingu této scenérky, takže se přimlouvám za vývojáře - nepiráťte to, aspoň Prahu si snad můžeme koupit všichni  8) (a opravdu nejsem členem XHT Labs, jak mi již někteří psali, a rozhodně nemám z prodejů naprosto žádný příjem). Tak schválně pojďme ukázat Aerosoftu, jaká je prodejnost Prahy prvních několik dní po vypuštění do světa.

PB
Naposledy upravil(a) Pavel dne 12 kvě 2016, 20:42, celkem upraveno 1 x.
By CSA075
[quote="Pavel Brodský"]
Tak já mám zakoupeno. Nakonec jsem to vzal ze Simmarketu, kde stojí stejnou cenu, a rád ten e-shop používám.

Kdo tedy létáte FSX, prosím, kupte si taky. Asi není tajemstvím, že jsem se dlouhodobě podílel na betatestingu této scenérky, takže se přimlouvám za vývojáře - nepiráťte to, aspoň Prahu si snad můžeme koupit všichni  8) (a opravdu nejsem členem XHT Labs, jak mi již někteří psali, a rozhodně nemám z prodejů naprosto žádný příjem). Tak schválně pojďme ukázat Aerosoftu, jaká je prodejnost Prahy prvních několik dní po vypuštění do světa.

PB
[/quote]

Zitra bude doma :)
By Jindřich
[quote="Pavel Kubáč"]
[quote="Pavel Brodský"]

PB
[/quote]

Zitra bude doma :)
[/quote]
A kolo zase na pár let do sklepa... :D
By CSA667
Nicméně slyším docela negativa. Docela dost bugů. GSX nefunguje. ILS 12 bere až od 8 DME atd.. Trošku škoda, když se teď lítá dráha 12.

MD
By Pavel
To je zas jedna paní povídala... Nevím, ještě jsem to nestihl nainstalovat, ale nefunkčnost GSX se řešila někde na fóru aerosoftu a byl to problém FSky s nějakou špatnou verzí simconnectu (nevím, jestli se to netýkalo jen Steam Edition), to bylo řešitelné. ILS jsem nezkoušel, příležitostně zkusím a případně pošlu support ticket.

PB
By CSA667
Jen co jsem zachlechl. Nemám koupenou, takže nemůžu potvrdit ani vyvrátit. FSX ani P3D už nelítám. Čekám na X-plane verzi, jestli se ještě někdy vůbec dočkám. :)

MD
By JKol
No a to je takový problém že se ILS nechytí? Tak u Boeingu to zaletím jako IAN, než se mi to chytí a co neumí IAN, nechám prostě jako RNAV, spíš tam je jiný problém, viz třetí screen
Přílohy
2016-5-7_23-45-54-38.jpg
2016-5-7_23-45-54-38.jpg (252.26 KiB) Zobrazeno 6254 x
2016-5-7_23-42-52-49.jpg
2016-5-7_23-42-52-49.jpg (393.37 KiB) Zobrazeno 6250 x
2016-5-7_23-41-1-216.jpg
2016-5-7_23-41-1-216.jpg (407.37 KiB) Zobrazeno 6249 x
By Felix
Je tam spousta dalších chyb, počínaje mizícími objekty (jetwaye a textury apronu) při užívání GSX, přes chybějící autogen a problikávajícími textury konče.
By prolam
Taky jsme dnes s JK drželi vartu a provoz opravdu na neohlášené pokrytí nebyl špatný a bude ještě líp.  ;D Pokud by byl takový provoz stabilně a mně se dařilo si sehnat dozor, dalo by se uvažovat i o pokrytí 3x týdně :) Koneckonců, příští týden máme Real Ops, tak tam se rozhodně piloti nalétají do sytosti.
Ahoj, potvrzuji že při zapnutí GSX zmizí označení poj. drah, appron prostě zšedne. Na oficiálním foru jsem zatím řešení nenalezl. Má někdo nápad na řešení?
By aldamat1
[quote="Libor Janda"]
Ahoj, potvrzuji že při zapnutí GSX zmizí označení poj. drah, appron prostě zšedne. Na oficiálním foru jsem zatím řešení nenalezl. Má někdo nápad na řešení?
[/quote]
na oficiálnim fóu jsouřešení 2:
-nepoužívat GSX
-po startu GSX restartovat APController.exe, ale je potřeba to restartovat prej pokaždý co uděláš nějakou akci v GSX. Je to chyba samotnýho GSX, ne scenerky.