VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum pro otázky a diskuze o českém VATSIMu a online létání všeobecně.
[quote="Jakub Jiřička"]
tak co, nekdo se prida ? ja a PB uz mame letenky koupeny za 1,5k/osoba, odlet patek 6., let zpet 8. odpoledne
[/quote]

v kolik priletite do EHAMu? Asi taky letos poletim, autem se mi moc nechce :D
[quote="Pavel Brodský"]
Jo, já si zásoby nakoupím v AMS na letišti, v terminálu dole byl krám s jídlem, kterej vycházel cenově naprosto stejně jako v ČR  8)  Jinak je to fakt tragédie, benzinka kde člověku o půlnoci neprodají karton piva...

PB
[/quote]
Takže letenka zakoupena. BIL-AMS E190 přílet pátek 6. kolem 13:30 a odlet v neděli kolem 22:30 B738 :D

Pavle kolem které dorazíš do AMS?
Kdo uvažuje že pojede letos, tak easyjet spustil dnes prodej letenek na zimu 16/17 takže na ty listopadový víkendy to vychází do AMS 1300-1600kc zpáteční, lepší cena už nebude, jen si musíte někde zjistit jaké to bude letos datum, já to nenašel, ale ani jsem moc nehledal
FSWeekend 2016 se očekává 5-6 listopad 2016 - ale zatím je to neoficiální a nepotvrzený termín (nicméně řekl bych, že dost pravděpodobný).

Já to letos moc nevidím, třikrát po sobě se mi tam moc nechce.

PB