VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
By Pavel
Tak díky všem kdo dnes letěli za trpěilvost, okolo půl desáté loc to tam bylo docela výživné s vláčkem z Mnichova do Berlína...

PB
By Araneus
Dnes je Czech Online Day. Praha bude plně obsazená, přijďte si zalítat.
By vojav
Dnes od 8mi je minimálně online věžka ve výcviku. Pojďte Matyášovi udělat provoz a rozjet tak podzimní sezónu :-)
By Pavel
Na dnešní večer si CEF vyžádl aktivaci prostorů  LK TRA 80 a LK TRA 81. Tyto prostory tedy budou tímto aktivní, a kdo z ne-CEF provozu by měl zájem do nich vstoupit, nechť kontaktuje LKAA_CTR.

PB
By vojav
Dnes je tradiční COD, od 8 se na vás těší LKAA_CTR a věžka ve výcviku. Pojďte udělat provoz :-)
By Araneus
Dnes večer bude online věžka ve výcviku. Hodil by se nám jakýkoli provoz. Pokud budete mít čas, tak prosím přileťte.
By vojav
LKAA_CTR, LKPR_APP a LKPR_TWR online! Budeme rádi za jakýkoli provoz.
By George_L
Včera jsem po dlouhé době sedl k FS, takže to bylo z mé strany občas trošku kostrbaté, ale přihodila se mi jedna věc...

Po instrukci od LKPR_APP na přeladění na 118.100 (LKPR_TWR) jsem toto provedl a k mému úžasu jsem v ILS06 LKPR ladil EDDN_GND.

Zkusil jsem se rychle odpojit a připojit a naštěstí to pomohlo. Lze tento dosah vysílačů nějak omezit z mé strany a nebo je to na straně ATCs?
By Jakub Jiřička
Je to chyba toho co seděl na tom groundu v Německu,  měl by mít nastavený range na 20NM,  ale jestli jste ho naladil v Praze tak musel mít víc.
By Pavel
Skopje je chyba VATEUDu který nedbalostí přidělil totožné kmitočty. Jest v řešení, která pozice bude upravena.

To, že velmi vysoké množství GND a TWR i v reálu používá 118,1 a 121,9 je fakt, a holt když někdo přešvihne range tak se stane. Nicméně text v danou chvíli funguje (posílá se na oba ATC) a chybu voice lze po upozornění odstranit.

PB
By aldamat1
[quote="Vojtěch Javorský"]
To the cabin, evacuate, evacuate, evacuate!

Obrázek
[/quote]

teď tu chybí JirkaK, ten by tě tak zhejtoval za vypnutý vyhlazování hran :D
By ToSvo
Poprvé s volačkou ABS Jet a pořádným handlingem.  :)

Obrázek
Obrázek
By bulik4lg
[quote="Tomáš Svoboda OK-TOM"]
Poprvé s volačkou ABS Jet a pořádným handlingem.  :)[/quote]

Jen ta tlačkára je tam zbytečně..;)
By ToSvo
Nějak to musíš dostat od hangáru na stojánku.  ;)
By bulik4lg
Nějak to musíš dostat od hangáru na stojánku.  ;)
[/quote]

Na to stačí kůň a lano, ne..? ;) :)
By ToSvo
Kdo by to furt krmil.  ;) :)
By George_L
Kdo by to furt krmil.  ;) :)
[/quote]

Kolem drah je dost travnatých ploch, stačí jen pustit proběhnout. Navíc by pak byla od LKPR možná i nějaká sleva za služby.
By bulik4lg
[quote="Jiří Lambert"]Kolem drah je dost travnatých ploch, stačí jen pustit proběhnout. Navíc by pak byla od LKPR možná i nějaká sleva za služby.
[/quote]

Přesněěěě..:)
By George_L
Takhle nějak by to vypadalo...

Obrázek

A za odměnu můžeš vzít koníka i na výlet...
Přílohy
horse_trip.png
horse_trip.png (298.39 KiB) Zobrazeno 4763 x
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 60