Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
#123448
Obrázek


Promo video ke zhlédnutí ZDE

Milí piloti,

abychom trochu oživili tady to prázdninové VATSIMácké mrtvo a prázdno, tak jsme pro vás připravili Prague Holiday RealOps 2015. Event se uskuteční v neděli 16. srpna od 16 do 22 hodin místního času.

Béďův skvělý booking je vám k dispozici na www.vacc-cz.org/realops. Můžete vybírat z pestré škály reálných pravidelných a charterových letů z/do LKPR, LKTB, LKMT a LKKV. Navíc jako bonus jsme přidali několik letů soukromými luxusními letadly společnosti ABS Jet (ICAO ABP, volačka B-AIR) a několik letů soukromým letadlem aerotaxi (označeny OK). U většiny letů je možno zalétnout během eventu leg tam i zpět. Pokud byste měli zájem o nějaký let, který v bookingu není, není problém do bookingu cokoli přidat (pište na acccz3@vacc-cz.org). Zúčastnit se mohou samozřejmě i nebookované lety.

Mapy, scenérie atp. ke stažení na obvyklém místě na www.vacc-cz.org nebo na stránkách příslušných VACCů. VFR letiště najdete v AIPu zde: http://lis.rlp.cz/vfrmanual/.

Těšíme se na vás !

VACC-CZ is pleased to invite all pilots for Prague Holiday RealOps 2015. Come and enjoy flying from or to LKAA FIR on Sunday 16th August 2015 between 14-20z. We will provide full ATC coverage and offer 200 real scheduled, charter and private flights from and to Prague and regional airports during the six hours-lasting event.

Advanced flight booking system is available at http://vacc-cz.org/realops.

Charts, freeware sceneries for Microsoft FSX and FS9 and X-Plane and NOTAMs are available at http://vacc-cz.org/airports/lkpr.

We are looking forward to see you in the skies. Dont let us get bored!!!
Naposledy upravil(a) Araneus dne 27 črc 2015, 18:06, celkem upraveno 1 x.
#123472
Pokud se vám něco nezdá, tak piště na email supportu, tak jak je to napsáno na homepage. Systém jsem jednou naprogramoval a daty ho ládují eventáři sami, pokud my neřeknou nic, tak nic opravit nemůžu, protože to nesleduji, Pokud mi přijde něco na mail, tak to omrknu, a popř. opravím ... pokud budu moct. O prázdninách jsem často pryč.
#123474
Výbornej nápad, přidat tam i lety ABSJet. Pro mě skvělá volba. :)  Škoda, že budu tou dobou pryč. :-\
#123477
Tak v systému se (nevím proč) děje to, že každý nově registrovaný uživatel dostane jako bonus do začátku ban. Dokud to Béďa neopraví tak pokud se budete nově registrovat, tak mi buď napište nebo vyčkejte, minimálně jednou denně tam zajdu a odbanuju nově registrované uživatele. Snad to bude opravené co nejdřív.
#123478
IT oddělení má nahlášené volno kvůli své nedostupnosti, navíc jsem koupil nový notebook, takže se snažím všechno rozchodit a k přístupům jsem se dostal až teď. Gmail vydal od poslední RealOps nějakou feature, která nám zablokovala mailing a nechodily žádné registrační emaily, takže nešla registrace potvrdit, a tudíž jste byly zablokovaní. Teď emaily chodí a snad vše bude fungovat i nadále ...
#123574
Jména letišť v bookingu (snad) opravena. Mrkněte na to prosím někdo způsobilý, jestli je to takhle v pořádku. Po dohodě s Béďou jsme názvy letišť přejmenovali podle toho, jak se tyto názvy zobrazují v seznamu příletů a odletů v anglické verzi oficiálních stránek letiště Praha. IATA zkratky jsme nepřidávali, protože nebyl čas.
#123780
Předběžně 103 pohybů za 6 hodin v LKPR, možná se to ještě o pár kusů pohne. Celkem dobrý, špičková hodinka celkem pěkná, celkově taková pohodička, příjemný provoz.

Edit: 104 je finální číslo.

PB
Naposledy upravil(a) Pavel dne 16 srp 2015, 23:01, celkem upraveno 1 x.