[quote="Radomír Věncek"]
Posledni prispevek Jakuba Kolare se mi natolik zalibil, ze jsem ho chtel "lajknout", takze jsem zde na foru povolil uzivatelskou karmu a nainstaloval balicek pro karmu prispevku.
Prakticky to znamena, ze u kazdeho prispevku je pod kazdym uzivatelem zobrazena jeho karma (zkusime obojetnou) a pod ni male textove + a -, kterym nastavite karmu.
Karma se nastavi jak pro uzivatele (kumulativne), tak pro konkretni prispevek. Indikace karmy prispevku je indikovana palcem nahoru/dolu v prave casti zahlavi kazdeho prispevku.
Pozor - pokud kliknete na + a pak na -, tak se predchozi karma nesnizi. Pri kliku na + se prida pozitivni karma a pri kliku na - se prida negativni karma!
...takto to nekdo naprogramoval. Zmeny v tomto by znamenaly zasah do kodu... pokud nebude nezbytne nutny, nebude k nemu prikroceno.
Tak tedy karme zdar! :-)
Rada
PS: Ocekavam vysokou pozitivni karmu za tento prispevek

[/quote]
Doufejme, že se nebudou opakovat scénáře z předchozího fóra. Zneužití se trestá a dotyčný dostane přes prsty!
PS: Zrušil bych +/- v levé části u informací o profilu a nechal pouze ty palečky nad příspěvkem.