VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
By aldamat1
Tkaže pro účastníky zítřejšího (30.11.2014) trans-asia tripu, sraz v 8:00LOC na TS
By vojav
[quote="Aleš Matušík"]
Tkaže pro účastníky zítřejšího (30.11.2014) trans-asia tripu, sraz v 8:00LOC na TS
[/quote]
Až v 8 ? Ty jo, tak si snad ještě dojdu zahrát... :D
By aldamat1
tak kdo chce opravdu zajímavej approach, tak ať si dá app na VNKT z bodu IGRIS, na rwy 02, DOPORUČUJI!! :D
By POndrej
Potvrzuji, před rokem jsem se tam motal s An-12 a do Kathmandu jsou fakt zajimavý přiblížení. Ale ještě zajímavější přiblížení je na VNLK ;-)
By Schindler
Dnes večer bude má maličkost na LKPR_APP a možná i s nějakým studentem (tímto vyzývám i studenty k večernímu čekání na OBS), takže neváhejte a dorazte! :)
By Datum13
[quote="Bedřich Schindler"]
Dnes večer bude má maličkost na LKPR_APP a možná i s nějakým studentem (tímto vyzývám i studenty k večernímu čekání na OBS), takže neváhejte a dorazte! :)
[/quote]

Vzal by jsi teda moji maličkost na TWR?? ;)
By Schindler
Omlouvám se, už je to správně, budu na LKPR_APP ... Byl jsem, jsem a budu ve škole a byl jsem rád, že jsem to stihl rychle napsat a nakliknout :)

Dane, bookuj a připrav se pořádně, ne jak posledně.
By JKol
Jeden výcvik dnes definitivně skončil a další je teprve v raném stádiu, přijďte zítra (4.12.) podpořit Vojtu na jeho teprve druhé TWR, vítán je jak ÁJEFÁR tak VÍJEFÁR (dá li počasí tak i SPEŠLVÍJEFÁR)
By vojav
[quote="Jakub Kolář"]
Jeden výcvik dnes definitivně skončil a další je teprve v raném stádiu, přijďte zítra (4.12.) podpořit Vojtu na jeho teprve druhé TWR, vítán je jak ÁJEFÁR tak VÍJEFÁR (dá li počasí tak i SPEŠLVÍJEFÁR)
[/quote]
Tak na SpešlVFR to zatím nevypadá :) Každopádně si přijďtě zalítat :)
By vojav
Co takhle dát zítra/ v neděli další leg naší Asian Tour a TO VNKT (Kathmandoo) -VHHX (HongKong Kai Tak) :)
By aldamat1
Přes víkend jsem u táty, jedině že bych šel v neděli po obědě domu, a odpoledne by sme to zaletěli
By vojav
Kdyby to náhodou někdo pročítal... chystám se letět LKCS-LOWL, abych mohl tak přibližně vědět, co můžu očekávat od opačné trasy na zítřejším eventu :)
By aldamat1
Takže, v sobotu 13. 12. 2014 by se mohl konat další leg Asian tour :D tentokrát konečně Kai Tak se svým oblíbeným checkerboard approach, a pak odpoledne Soul. Tak co, kdo se přidá? :)
By aldamat1
Takže, kdo chce letět ten kai tak, tak sraz v 8:00LOC na TS. Nejlíp aby už se všichni loadovali, zkusim totiž napsat našim mylím čínským kamarádům, jestli by nás nenavektorovali na IGS approach na VHHX ;)
By vojav
[quote="Aleš Matušík"]
Takže, kdo chce letět ten kai tak, tak sraz v 8:00LOC na TS. Nejlíp aby už se všichni loadovali, zkusim totiž napsat našim mylím čínským kamarádům, jestli by nás nenavektorovali na IGS approach na VHHX ;)
[/quote]
Supr, máma je v práci, takže nevim jestli mě budík vzbudí :)
By vojav
Letíme, ještě s pár lidma LKPR-LZIB a možná zpět, tak kdyby se chtěl někdo přidat... Odlet někdy před 8 hodinou :)
By Pavel
Od půl osmé jsou v Amstru dvě zkoušky - TWR a ACC - asi bych to tam poslal z LKPR, kdyby se někdo chtěl přidat... nicméně ještě nevím, jestli s 777 nebo 747. Tak jako tak někdy po 18. hodině na LKPR.

PB
By Schindler
[quote="Radomír Věncek"]
Hmmm... kam dnes?
...za radar ci do vzduchu...?
[/quote]

Přemýšlím o tom samém :D
By Schindler
[quote="Radomír Věncek"]
Tak pojdme vymyslet nejakou (evropskou) destinaci a poledme grupac :)
[/quote]

Na dlouhý let to u mě moc nevypadá, pokud se mi povede nainstalovat knihovnu letadel a zprovoznit ji ve vPilotovi, tak stihnu možná něco lokálního.

Za poslední půlrok jsem letěl nejdál možná z EDDC do LKPR, což považuji za normální délku letu :D
By radarada
Zkusim chvilku APP a kdyz nic nebude, tak si nekam zaletim...
...tak pojdte litat :)
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 60