VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum pro otázky a diskuze o českém VATSIMu a online létání všeobecně.
Ahoj,
zvažuji účast na poměrně proslulé akci http://www.fsweekend.com/ - prezentace FS klubů, nadšenců, stavitelů kokpitů i firem z tohoto odvětví. Koná se 1-2 listopadu v Lelystadu v Nizozemsku. Doprava z ČR buď letadlem (EZY do AMS v pátek večer za 2400 zpáteční), busem (eurovíkend s odjezdem v pátek večer za 1700Kč) nebo vlakem za podobnou cenu. Pro citlivky možnost ubytování na místě cca 1200/noc, já počítám a nemám problém se spaním někde pod širákem nebo v hale na letišti apod. Případně kdyby se dohodlo víc lidí (3 a více se už vyplácí) tak můžeme vzít auto a střídat se za volantem, kdyby to vyšlo levněji (850 km, 9 hodin jízdy). Případně pátek ráno-pondělí ráno zpátečka z Brna s WZZ za 998Kč.

Spojil bych to i s exkurzí do místního muzea.

Přidal by se někdo?

PB

Obrázek
Naposledy upravil(a) Pavel dne 30 kvě 2015, 20:12, celkem upraveno 1 x.
Ahoj Pavle,

já bych jel. Na ten víkend nic v plánu nemám a spojím to s prací v Belgii. Takže navrhuji koupit letenky do AMS a tam si pujcim auto. Zpatky poletime spolu, tam poletim ve stredu.

Petr
[quote="Jan Beneš"]
Kdy by bylo hlídání pro mlaďase, jel bych hned...  8) Koukám, je to spojený i s prodejem,,,, balím eura a slintám jak Bernardýn.....  ;D
[/quote]

hlavne si vem dostatek EUR ;) ja nechal 5k v Poznani a to sem jeste 1,5k usetril ;)
Rozhodne Simworld tam bude a musim rict ze jsem jeste nenasel lepsi panely nez maji v simwordl
[quote="Daniel Tuma"]
[quote="Jan Beneš"]
Kdy by bylo hlídání pro mlaďase, jel bych hned...  8) Koukám, je to spojený i s prodejem,,,, balím eura a slintám jak Bernardýn.....  ;D
[/quote]

hlavne si vem dostatek EUR ;) ja nechal 5k v Poznani a to sem jeste 1,5k usetril ;)
Rozhodne Simworld tam bude a musim rict ze jsem jeste nenasel lepsi panely nez maji v simwordl
[/quote]

Mrcho... :-D A že si se stavil pro ten Budvar viď?! :-D
[quote="Petr Bílý"]
Letenka také zakoupena

Petr
[/quote]

Honzo promin ale opravdu jsem v sobotu nestihal, z Prahy sem mazal na posledni chvili do Klasterce, potom do Varu a rychle zpet do Pardubic. Snad priste....slibuju. Urcite si udelam take cas navstivit DC-9 v Liberci :D

Timto bych rad take podekoval Ivosovi za nocleh v Praze
Posílám několik málo úlovků z FS Weekendu. Bohužel jsem nepředpokládal rozsáhlost této akce a vůbec jsem neměl tušení jaké nádhery se nachází v místním muzeu. Tedy stručně řečeno, přijel jsem nepřipraven, bez pořádného foťáku.

https://plus.google.com/u/0/photos/1132 ... 2842362209

Prosím Dana a Pavla, aby mi poslali nějaké další fotky, ať si je všechny dám do alba.

Jinak zážitky? Je jich tolik, že by se sem nevešli. Celá akce byla perfektní, vydařená, monstrózní.

Máme několik námětů na DC-9, které vznikli při večero-ranním brainstormingu s Pavlem ;-)¨

1) Jak snadno dát 2 Euroscopy na 1 obrazovku (zkuste pravý klik na tlačítko roztažení na celou obrazovku vpravo nahoře)
2) Projekce pro DC-9
3) Diskuze o Full motion platformě
4) Budoucnost DC-9 teamu (při pozorném čtení popisků fotek pochopíte)

Petr
7. - 8. listopadu 2015 je FSWeekend 2015 ;-) Ačkoliv jsem minule říkal, že pěkné ale asi si dám rok pauzu, tak už píšu do kalendáře a asi se tam opět vypravím - tak kdyby se chtěl někdo přidat... Minule to bylo super - jak akce samotná, tak místní muzeum, a vše okolo - a už se těším.

Letenky s EZY zpáteční z LKPR za 2333 Kč.

PB
Naposledy upravil(a) Pavel dne 29 kvě 2015, 23:17, celkem upraveno 1 x.
No ja budu určítě letos také. Loni to bylo  s PB&PB super. Vrele  doporučuji všem.  Je toho hodně co se dá vidět. Letos asi koupím hodku na tom 737 simu co mají na letišti. Kluci z danska si to moc pochvalovali ;)
Poučení z minula, beru sebou pivo at ne skončíme jako loni Pavle :)
Jo, já si zásoby nakoupím v AMS na letišti, v terminálu dole byl krám s jídlem, kterej vycházel cenově naprosto stejně jako v ČR  8)  Jinak je to fakt tragédie, benzinka kde člověku o půlnoci neprodají karton piva...

PB