Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
#117137
Obrázek

Dear Pilots & Controllers,

as every year, VACC Austria is proud to announce our yearly event "Finally Austria 2014". On Oct 18th between 10:00 and 00:00lcl (0800-2200Z), the Austrian virtual airspace will be "fully staffed". As always, you can count on challenging procedures, loads of traffic and professional ATC with an Austrian touch.
This event is special since all Austrian stations will be manned from one room in Vienna. In the past, we have often slightly surpassed our real counterpart by traffic levels - so be prepared for heavy traffic and the possibility of a few holdings.
Charts and Information for our airports can be found as usual on www.vacc-austria.org.
Talk to you soon on one of our frequencies!

VACC Austria
#117139
Napíšeš jim, že v tu dobu máme R2Heaven, taky staffed from one room, a jestli by to nehodili k nim na fórum (PSho měli rádi, tenkrát dělali memorial z vlastní iniciativy), že můžou celý den točit LOWW LKPR LOWW? Tahle akce bývá slušně našťouchaná, to by nám mohlo přilákat provoz, klidně jim to 10-22 můžeme zaručit, řekl bych.

PB
Naposledy upravil(a) Pavel dne 04 říj 2014, 23:00, celkem upraveno 1 x.
#117140
No, požadavek, aby to dali na fórum dostali - jako ostatně všichni v rámci VATEUD přes events mailing list. Arthur v poslední době nějak nefunguje, ale zkusila bych ještě jednoho jeho kolegu z eventů...třeba bych zdůraznila, že nám na té akci hodně záleží.
Nevím ale, kolik z nich PS bude ještě pamatovat...

Update: teď jsem tomu druhému rakušákovi z eventů poslala mail, snad se chytne.
Naposledy upravil(a) Araneus dne 04 říj 2014, 23:17, celkem upraveno 1 x.