Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
#116825
Obrázek

Vážení přátelé,
dovolte, abych vás jménem celé naší organizace pozval k účasti na tradiční akci Runway to Heaven. Ročníkem 2014 si připomeneme čtyři roky a šest dní od ztráty našeho skvělého kamaráda a kolegy, Pavla Svobody. Od Pavlova úmrtí se ve VACC-CZ mnohé změnilo, ale doufám, že všichni vnímáme snahu o udržení především přátelských vztahů a profesionálního přístupu uvnitř naší komunity, tak jak se o to Pavel vždy snažil. Pojďme si na něho tímto zavzpomínat a dne 18. října proveďme vzpomínkový let dle instrukcí uvedených na webové stránce této akce. Náš ATC tým bude fyzicky přítomen poblíž místa Pavlova bydliště v Karlových Varech, odkud budeme řídit LKPR, LKKV a LKAA. Těšíme se na vás a doufáme, že letos pokoříme rekord v počtu pohybů na virtuálních LKKV jak se sluší a patří!

Web s bookingem: http://events.vacc-cz.org/rtheaven/

PB

Pozor, tato akce se počítá do soutěže ČSAV !!!!

Více info ZDE

Naposledy upravil(a) Pavel dne 06 říj 2014, 09:43, celkem upraveno 1 x.
#116827
Jen poznámka k bookingu...

Není na první pohled vidět, že konkrétní slot čeká na potvrzení. Nejde s tím něco udělat?


Ono už teda kliknutí na odeslání bookingu mi vypsalo chybovou stránku, takže si nejsem jist, zda není problém na mé straně.
#116828
Teď jsem to zkoušela. Mně to funguje normálně. Po odeslání formuláře ti přijde na tvůj mail link, který když potvrdíš, tak se objeví tvůj let v bookingu. Buď to zkus znovu nebo počkej až se tady objeví Béďa.
#116829
Já měl spíš na mysli to, že po odeslání bookingu není v tom přehledu hned vidět, že je ten slot již předběžně zamluven a nedá se momentálně zvolit. Nějaká změna na info o čekání na potvrzení by asi na škodu nebyla, ale přežít se to dá ;)
#116830
No, po dokončení registrace ti to napíše, že se potvrzovací email odeslal, neodeslal atd., jestli ti místo toho skočila nějaká chyba, tj. bílá stránka s chybou, tak to byla nějaká slabá chvilka něčeho, nevím čeho - nevíš co tam skočilo za chybu, stačilo by popř. číslo chyby, co tam tedy muselo být napsáno. Jinak to funguje už druhým rokem stejně jak pro Runway to Hell, tak Runway to Heaven a snad za tu dobu vše fungovalo bez problémů a testováním to taky opět prošlo, takže snad to byla jen výjimka. Pokud ne, tak se budete muset ozvat.

No, v přehledu to vidět není, až potom, co klikneš na jednotlivý booking. Člověk se zaregistruje, ale častokrát registraci nepotvrdí, takže ho na to upozorníme a booking později smažeme. Kdyby to takhle udělali všichni, tak se bude tvářit vše jako zabookováno, ale později se to promaže a člověk pak třeba už nepřííde, protože viděl, že je to plné, takhle má alespoň ještě trochu šanci. Je to otázka názoru, mohlo by to tak být, pokud by byl velký ohlas, tak se to dodělat může, ale jinak bych to pro tentokráte už nechal.
#116831
Booking jsem prováděl z pracovního počítače ve firemní síti, takže možná i tam je zakopaný pes. Hlásilo to nějaký problém s připojením, jestli to chci řešit, ale to asi opravdu bude místní problém (zkusím třeba ještě doma).

Já jsem měl spíš na mysli ještě třetí stav: např. WAITING FOR CONFIRMATION nebo tak něco, protože některé položky jsou nebookovatelné (z důvodu čekání na potvrzení, momentálně např. DEP LKPR časy 1602, 1607) a zároveň zelené (na první pohled se jeví jako volné). Teď musím na ty časy kliknout, abych zjistil, že se čeká.

Jestli pak u položek CONFIRMATION dáte podmínku, že při nepotvrzení do 24 hod. přechází automaticky do stavu FREE, není problém.

Prosím, neberte to jako nějaké rýpání, spíš jen ladění vzhledu a dostupných informací. (Klidně to aplikujte až od následující akce a teď to neřešte.)
#116833
Rozhodně nerejpeš, ba naopak, ostatní kolikrát jen přijdou a když to nefunguje, tak zase odejdou a to nejen v oblasti IT. Teď to nestíhám, ale na večer bych něco vymyslel. Minimálně nějaké  barevné podbarvení. (V novém bookovacím systému to bude jinak, ale ten mi zatím leží rozpracovaný v počítači a ještě chvíli to potrvá zprovoznit.)
#117121
No zatím je to teda docela ostuda českých pilotů, zahraniční v bookingu podstatně vedou - tak směle do toho, bookujte již teď, ať stránka s bookingem k něčemu vypadá a přiláká tak ještě více pilotů vidinou atraktivní akce.

PB
#117122
[quote="Pavel Brodský"]
No zatím je to teda docela ostuda českých pilotů, zahraniční v bookingu podstatně vedou - tak směle do toho, bookujte již teď, ať stránka s bookingem k něčemu vypadá a přiláká tak ještě více pilotů vidinou atraktivní akce.

PB
[/quote]

Tak ona informace o bookingu je na dne ty stranky... Spousta pilotu prileti bez bookingu protoze ten booking nevidi a nebo o nem jednoduse nevi.

OK
#117219
Jak byla tudle R4U ve Varech, tam přilítli takoví chlapíci se Zlínama, když jsme urputně čekali až A320 ČSA shodí APU a udělali tam takový hezký mávání křídlama apod. Nezná je někdo? Nešlo by jim nějakým způsobem sdělit cca "Pojedeme na letiště a budeme myslet na PS, přileťte v hodině mezi X a Y taky poctít a zamáváme si?
#117368
[quote="Marek Sobaniec"]
[quote="Daniel Tuma"]
A Já jsem v práci az do 03:00 ; (
[/quote]
Nekeceeej... Určitě jsi v zaměstnání... Tam o práci není ani slovo... Mám pravdu?  :D ;)
[/quote]

Budeš se divit ale v práci. ...nějak si na ten sim vydělat peníze musím ;). Zde je muj rozpis pa - ne
Patek 7:00-16:00 příjezd domu kolem 17:30. Od 19:00-3:00 v baru (pracovně) v posteli kolem 3:20 :(
So 7:00-17:00, příjezd domu kolem 17:30. Od 19:00-3:00 v baru.
Ne: 11:00 - bůh ví do kdy...pocitam/doufám že max do 20:00
#117445
Zpětně ... Zatím jsem neměl čas na to zprovoznit nějakou galerii, takže fotky z Runway to Heaven 2014 a simulátoru Flyboys Boeing B737NG naleznete zde a video s kapitánem Kubáčem a co-pilotem Hrdličkou zde. Omlouvám se za kvalitu video, ale normálně z DSLR videa netočím a nějak jsem si nepohlídal ostření.