VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
By Araneus
Hola hola, na Runway4you zbývají pro aktivní účastníky (tj. piloty letící nebo řídící řídící v místě konání akce) POSLEDNÍ 3 VOLNÁ MÍSTA. Takže kdo se chcete této jedinečné akce osobně zúčastnit, honem se napište ZDE.
By Pavel
Důležité upozornění!
Pro propagaci akce využíváme kromě jiného i placenou reklamu prostřednictvím Google a Facebooku zobrazovanou na všemožných webech. Reklama je nastavena tak, že počet zobrazení bannerů je velmi vysoký (statisíce) a bude spuštěna tuto sobotu. Jednotlivé zobrazení banneru na webu nic nestojí, avšak kliknutí na něj (které vás přesměruje na www.runway4you.cz) je zpoplatněno. Pokud tedy kdekoliv na webu na vás vyskočí banner Runway4you, prosím neklikejte na něj - raději tam to zpoplatněné kliknutí nechte pro někoho, kdo o nás neví a může se díky tomu dostat na web akce a přijet se podívat. Škoda způsobená kliknutím na komerční banner je cca 10 Kč - tedy o jednoho návštěvníka webu méně, ale hlavně o tisíce zobrazení banneru na internetu méně!

Komerční propagace je nastavena tak, aby se zobrazovala pouze lidem z jihomoravského kraje, tzn kdo jste od jinud tak jí v ideálním případě vůbec neuvidíte - avšak stát se může všechno, systém IP adres není dokonalý.

V příloze tohoto příspevku jsou ukázky jednotlivých bannerů, které můžete na webu potkat a na které NEKLIKEJTE. Různých ostatních banneru uvnitř vatsimu (vroute, náš web, tady nahoře ve fóru, vateud, různá cizí fóra,...) se bát nemusíte, ty nejsou komerční.

Bannery z přílohy samozřejmě můžete volně používat, takže kdybyste měli nápad na umístění tohoto banneru např. na vašich soukromých stránkách jako odkaz na web akce, tak neváhejte.

PB
By JAV
Příslušník kmene VACC-CZ z libovolného kraje, který klikne, bude ponořen do dehtu a vyválen v peří v tomto pořadí, jak říkával náš nestor, dejmupámbuvehkýspočinutí. Tu část o neklikání myslíme smrtelně vážně.
By George_L
[quote="Pavel"]... Škoda způsobená kliknutím na komerční banner je cca 10 Kč - tedy o jednoho návštěvníka webu méně, ale hlavně o tisíce zobrazení banneru na internetu méně!
PB[/quote]

To jako máte nastavenu nějakou cílovou částku, která jakmile bude dosažena zastaví zobrazovaní reklamy?
By George_L
Mrknul jsem na stránky a máte tam hned v první větě (nepočítám-li úvodní citoslovce) chybu.

\"Hmmm...\" Stále váháte, zda se naší jedinečné akce zůčastnit? Potom jsou přesně pro vás určeny následující řádky. Pokusíme se trošku podrobněji vysvětlit, cože se to vlastně na letišti v Brně bude v sobotu 8. března dít.
By Pavel
[quote="George_L"][quote="Pavel"]... Škoda způsobená kliknutím na komerční banner je cca 10 Kč - tedy o jednoho návštěvníka webu méně, ale hlavně o tisíce zobrazení banneru na internetu méně!
PB[/quote]

To jako máte nastavenu nějakou cílovou částku, která jakmile bude dosažena zastaví zobrazovaní reklamy?[/quote]
Ano, na každý den (tzn kdyby to jeden den někdo vyklikal, tak to od půlnoci bude fungovat dále).

PB
By Pavel
[quote="George_L"]Nešlo by uhlídat, aby tlačítka k zobrazení celého odstavce neuřezávala poslední řádek zkráceného textu? Nejvíc je to vidět u tiskové zprávy.[/quote]

Gramatickou chybu opravíme, díky.

Ad řezání tiskové zprávy - jak to myslíš? U mě (Google chrome) to vypadá tak, že ve sbaleném stavu zpráva končí za "tuto možnost Vám nabídneme dne 8.3.2014 na mezinárodním letišti Brno Tuřany." a když kliknu na rozbalit, tak se zobrazí další odstavce.

PB
By radarada
Ja mam na Firefoxu na pixel stejny problem.
Popravde, nevidim to uplne kriticky. Hadam, ze je tam proste nejaka \"bulharska konstanta\" na omezeni velikosti a ta hold u kazdeho prohlizece urizne text jinak...
(to ale neznamena, ze je to neresitelne, jen to chce pouzit jiny koncept oriznuti - rozdilit to na 2 DIVy a jeden uplne schovavat/zobrazovat, nez mit 1, u ktereho menit velikost)

Rada
By Schindler
Já ten web nedělal od píky a dostal jsem ho až na třetí ročník a dle mě je to celkově divné a už jsem Pavlovi říkal, že do dalšího ročníku bych to předělal, ale vzhled nechal jak je. Teď se to každopádně už předělávat nebude, na to není čas. Od prvního ročníku to tak vypadalo a nikdo jste si nestěžoval ... ale alespoň pro nějaké prohlížeče jsem se to pokusil opravit hned jak jsem ten web dostal. Teď bych řekl, že se mi to asi nepovede. Protože jinak se to zobrazí v novém Chromu, ve Fireforu, v IE7 a IE11. Ale budu se snažit.

Pokud byste tam někdo něco našel, tak napište. Minimálně já mám v češtině ještě nějaké mezery, v půdvodích textech se také občas něco najde. Takže díky Jirko :)
By jari.r
[quote="Pavel"]Důležité upozornění!
Pro propagaci akce využíváme kromě jiného i placenou reklamu prostřednictvím Google a Facebooku zobrazovanou na všemožných webech. Reklama je nastavena tak, že počet zobrazení bannerů je velmi vysoký (statisíce) a bude spuštěna tuto sobotu. Jednotlivé zobrazení banneru na webu nic nestojí, avšak kliknutí na něj (které vás přesměruje na www.runway4you.cz) je zpoplatněno. Pokud tedy kdekoliv na webu na vás vyskočí banner Runway4you, prosím neklikejte na něj - raději tam to zpoplatněné kliknutí nechte pro někoho, kdo o nás neví a může se díky tomu dostat na web akce a přijet se podívat. Škoda způsobená kliknutím na komerční banner je cca 10 Kč - tedy o jednoho návštěvníka webu méně, ale hlavně o tisíce zobrazení banneru na internetu méně!

Komerční propagace je nastavena tak, aby se zobrazovala pouze lidem z jihomoravského kraje, tzn kdo jste od jinud tak jí v ideálním případě vůbec neuvidíte - avšak stát se může všechno, systém IP adres není dokonalý.

V příloze tohoto příspevku jsou ukázky jednotlivých bannerů, které můžete na webu potkat a na které NEKLIKEJTE. Různých ostatních banneru uvnitř vatsimu (vroute, náš web, tady nahoře ve fóru, vateud, různá cizí fóra,...) se bát nemusíte, ty nejsou komerční.

Bannery z přílohy samozřejmě můžete volně používat, takže kdybyste měli nápad na umístění tohoto banneru např. na vašich soukromých stránkách jako odkaz na web akce, tak neváhejte.

PB[/quote]

Hodil jsem odkaz i k nám do fóra, také lítáme na online simulátoru sice jen v autech :-D ale pár lidí je do letadel taky zblázněno.
Když vyjde čas, přijedu kouknout.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10