VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum pro otázky a diskuze o českém VATSIMu a online létání všeobecně.
By Datum13
Nedavno jsem se setkal s jednou zvukovou nahravkou a tak by me zajimalo kolik jedincu se najde kteri poznaji co je zde receno;)

Pokud by vas zajimal RC model na fotce tak je to Funtana S 140 o velikosti 2x2m s 35ccm benzin motorem znacky MVVS z ceske republiky + tuned pipe + vrtule 22\"x10\" s tahem kolem 10kg motor ma kolem 4HP ;)
By Pavel
Smazána odpověď na zkouškovou otázku CSAv... PB
By Schindler
Když chceš používat nahrávky z testů ČSAV, tak jsi k tomu dostal od ČSAV povolení, abys to mohl veřejně někde vyvěšovat, já se domnívám, že ne ;)
By Pavel
Sakra, to mě mohlo napadnout že je to od CSAv, teď jsem tady veřejně prozradil odpověď :-D Smazaaaaaat...

PB
By Deivoos
Aneb jak se nenápadně zeptat na odpověď k testu :D
By Datum13
[quote="Schindler"]Když chceš používat nahrávky z testů ČSAV, tak jsi k tomu dostal od ČSAV povolení, abys to mohl veřejně někde vyvěšovat, já se domnívám, že ne ;)[/quote]

Ted musim uznat ze jsi mě pekne naštval Bedo!

Můžeš mi prosím tě ukázat kde jsem uvedl od kud ta nahrávka pochází?
ne nemám schválení od CSAV a ani jsem ho nepotřeboval do te doby kdy jsi na to upozornil a je my úplne jedno jestli mě CSAV za to potrestá. Jenom jsem chtěl upozornit ze úplne nesouhlasím s některými audio nahrávkami v testech. Nekteri můžou upozornit na to ze nahrávka je převzata z reálu takže i my bychom nemeli mít problem tomu rozumět. Někdo rekne ze i na vatsimu je tomu taktéž v některých zemích... Ano to se občas stane ze neni rozumět ATCku zato máme ještě text pokud jinak nejde. Nekteri řeknou ze v reálu text neni... taktéž pravda ale narozdíl od testu kde je ta sama nahrávka já se v reálu muzu zeptat několikrát a věř mi ze mi to ATC nezopakuje 100x stejne tak jako jsem to musel poslouchat já při testu a akorát tím přicházíme o drahocenny čas :(
By Datum13
[quote="Deivoos"]Aneb jak se nenápadně zeptat na odpověď k testu :D[/quote]

Ja se neptal na odpověď;-)
By Datum13
[quote="CSA075"][quote="Datum13"]Nedavno jsem se setkal s jednou zvukovou nahravkou a tak by me zajimalo kolik jedincu se najde kteri poznaji co je zde receno;)

Pokud by vas zajimal RC model na fotce tak je to Funtana S 140 o velikosti 2x2m s 35ccm benzin motorem znacky MVVS z ceske republiky + tuned pipe + vrtule 22"x10" s tahem kolem 10kg motor ma kolem 4HP ;)[/quote]

Toto jsi nemyslel snad vazne? Smim vedet, kdo ti povolil stahovat a prezentovat tyto nahravky? Protoze pokud jsi to udelal sam ze sveho vedomi, tak budes resen radou CSAv.[/quote]

Myslím to zcela vázne a musím podotknout že jsem nikde neuvedl původ teto nahrávky, ani to není 100% originál z ČSAV a tato nahrávka byla o něco upravena/editovana;-)
By CSA075
[quote="Datum13"]

Myslím to zcela vázne a musím podotknout že jsem nikde neuvedl původ teto nahrávky, ani to není 100% originál z ČSAV a tato nahrávka byla o něco upravena/editovana;-)[/quote]

skoda, ze jsi tuto nahravku mel v poslednim testu. Jiste mi das tedy zdroj, odkud jsi to stahnul, kdyz tedy tvrdis, ze neni z CSAV. Nicmene bohuzel v tomto ti neverim.
By Datum13
Já neříkám ze to nemám z CSAV ale neni stazeno jako originál soubor z csav ale jenom nahrávka z mých reproduktorů a je upravena v audio editoru takže to vůbec neni 100% kopije která je v testech
By anhista
[quote="Datum13"]Já neříkám ze to nemám z CSAV ale neni stazeno jako originál soubor z csav ale jenom nahrávka z mých reproduktorů a je upravena v audio editoru takže to vůbec neni 100% kopije která je v testech[/quote]
Tak počkej.. chceš tím říct že když vezmeš nahrávku kupříkladu od AC/DC, pustíš a nahraješ mikrofonem z repráků, autorem jsi ty?
By Pavel Muroň
Jestli je to tak veliký problém, tak si smažte ten link z citací.
By Datum13
[quote="anhista"][quote="Datum13"]Já neříkám ze to nemám z CSAV ale neni stazeno jako originál soubor z csav ale jenom nahrávka z mých reproduktorů a je upravena v audio editoru takže to vůbec neni 100% kopije která je v testech[/quote]
Tak počkej.. chceš tím říct že když vezmeš nahrávku kupříkladu od AC/DC, pustíš a nahraješ mikrofonem z repráků, autorem jsi ty?[/quote]

To jsi ale špatně pochopil. Já se nebavím o autorských právech ale otom ze ta nahrávka neni 100% copije jistého souboru který používá CSAV za nejakym účelem. Ale kdyz uz jsi to nakousl, nepředpokládám ze tak jako ja ma CSAV autorská prava na tento záznam. Mohu se samozřejmě mýlit.
By oupa
[quote="Datum13"]a tak by me zajimalo kolik jedincu se najde kteri poznaji co je zde [/quote]

Dle statistiky je úspěšnost této otázky v testech ČSAV 3:1 ve prospěch správných odpovědí.