VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum pro otázky a diskuze o českém VATSIMu a online létání všeobecně.
Dobrý den, ahoj
Prosím o radu. Zaznamenal jsem chybu, kdy při letu a zadání údajů do FMC mi spadne celá hra. Nedělá to vždy, pouze při zadání příletové tratě do LKTB TUMKA2C a při zadání odletové tratě z LKKV BALTU6K. Ostatní údaje i tratě do FMC v pořádku. FSX běží pod WIN7 x64 (vše spuštěno jako admin) na pozadí SEMIK a FSrealWX. AIRAC 1311. Tímto se omlouvám PB, který v té době byl jako LKAA_CTR a PO jako LKPR_TWR
Addon iFly 737NGX, AIRAC 1311 znovu přeinstalovaný, padá to i při off line letu. Je zajímavý, že je to u těchto dvou tratí (jiné jsem zatím nezjistil). Starší AIRAC již nemám
chybová zpráva WIN ID 1002 Aplication Hang
Program fsx.exe verze 10.0.61472.0 přestal spolupracovat se systémem Windows a byl ukončen. Chcete-li zjistit, zda je k dispozici více informací o tomto problému, vyhledejte historii problému v ovládacím panelu Centrum akcí.
ID procesu: 11fc
Čas spuštění: 01cedd75e8e97638
Čas ukončení: 130

Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64) mám nainstalovaný.

UiAutomationCore jsem do rootu nedával, můžu zkusit stáhnout, ale jinak mi hra nepadá
Dej Místní prohlížeč, tam rozklikni Chyba, klikni na 1000 (Application error), 2x na první chybu (nejnovější) a zkopírej sem obsah Obecné...
tam je toho víc a hlavně je tam napsané, kvůli čemu to spadlo.
Zdarec, včera jsem si v tomhle vlákně všimnul vaší informace o tomto souboru: fsx UiAutomationCore - dal jsem se do hledání a google mi vyplivl několik výsledků o fsx UiAutomationCore, jenže já pořád nevím, co přesně to v fsx dělá a v čem mi to pomůže. Pokud o tom někdo něco víte, tak vás prosím o nějakou informaci.

Dík Přema
Soubor UiAutomationCore.dll by měl být jako záplata na to, že když budeš hodně klikat ve FSX myší, tak to většinou buď zamrzne nebo spadne. Nebo také pokud přepínáš mezi fullscreenem a oknem aplikace, tak to hodí chybu. Takže to prostě jen nakopíruješ do adresáře FSX a už by to nemělo z ěchto důvodů padat ... Pokud si to ted dobře pamatuji. Řekl bych, že tam bude ale určitě víc dalších bugfixů.