VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
By Kuba5
Dej office a personnel general, ber piloty s co největším skillem. Nejdřív musíš udělat kabinu a pak se tam zobrazí i pax ;).
By marenadl3
No tak s těmi piloty - OK, ale dal jsem dva kredity za to, ale piloti mi nijak nepřibyli - mám tam jenom last check (UTC) a Market value.
By Deivoos
Hoši jak tam funguje reset aeroloinky ? Přišel mi potvrzující e-mail, kde bylo napsáno \"vaše registrace bude ve frontě do reaktivace (pozice: 1)\". (originál: Content-Type: text/plain

Content-Transfer-Encoding: 8bit

X-Mailer: AUTsource OG
Message-Id:
Date: Tue, 8 Oct 2013 16:31:45 +0200 (CEST)

Hello deiv!

Reset completed.

Your Registration Data:

User: deiv

Airline: UK airlines

Code: UK

Email: deivkrejcik@e2mail.cz

Upgrade-Code: 31bb516f004edd66d48a6f80e623652a

Your registration will be queued until re-activation. (current position: 1)

Gold-Club members don\'t have to wait for their activation. If you want to avoid the waiting time and become activated immediately, you can use the following to link and the Upgrade-Code to upgrade your airline to a Gold-Club membership.\"

Jak dlouho bude ta reaktivace trvat ? (e-mail mi přišel v úterý) Díky :)
By Kuba5
Těžko říct.. než se uvolní místo, může to trvat den, dva, ale někdy i týden. Řekl bych ale, že max. pozítří ti to aktivují.
Já si nedávno založil novou aerolinku a taky jsem nechtěl čekat na aktivaci, tak jsem si koupil gold club za asi 7.5€ nebo kolik to stálo a za pár minut mi přišlo heslo.
By prolam
Já to třeba rozjel ve velkém stylu, než jsem zjistil že jsem asi 120 melounů v mínusu, navíc na restart musím ještě týden počkat... Pffffuuu
By Deivoos
Jojo, toto je můj případ. Hned po založení jsem bez uvážení běžel utratit penízky, a hned jsem byl v mínusu. To se pak už nedá dělat nic jiného než reset
By prolam
Takže, jestli to chápu dobře, musím počkat týden od aktivace aerolinky pro restart?
By Deivoos
Jo, a potom ještě chvíli počkat než ti to povolej ;)
By Kuba5
Ano je to tak. Jediná cesta je zakoupení členství v gold clubu. Pak můžeš provést restart kolikrát chceš a vše je okamžité bez nutnosti jakéhokoliv čekání. Asi se to ale spíš nevyplatí, nevím, ale může tě to hned přestat bavit a pak jsou to vyhozené peníze... jak se ti chce. :)
By prolam
Díky za pomoc! Máš určitě pravdu. Vzhledem k tomu, že jediná věc, co jsem ve hře zatím udělal byl obří dluh, bylo by členství asi trochu ukvapené.
By prolam
Tak začínám znovu. Mám ojetou MD-88, i když jsem chtěl B737CL, ale ty nejsou. Mám ale pár dotazů pro zkušenější.
1) Jak přidám mechaniky na svoji základnu?
2) Jak přidám pracovníky Check-Inu na jejich pracoviště?
3) Na co si mám dávat ve hře pozor?
Díky za pomoc.
Prokop - Aviosim: Air Praha
By Deivoos
on už ti přišel ten potvrzovací e-mail ? :O Mně furt ne. :(
By Deivoos
Tak už mi to taky jede :) Ten check-in by mě taky zajímal :) (nejpíše mi kuli tomu nejdou vytvořit lety)
By prolam
Lety jsem vytvořil bez problémů, spíš bych potřeboval poradit ohledně maintenance a těch check-inů.
P.S. Jak se jmenuje tvoje společnost?
By Deivoos
UK airlines, hub mám na Gatwicku :)
POodívej se pls do SZ ;)
By David108
Když si rozklikneš letadlo a jeho Schedule, náplánuješ lety a pak dole vidíš seznam letišť, kam letadlo lítá, tak pokud je tam červená značka, znamená to, že na daném letišti nemáš dostatek zaměstnanců, tzn. mechaniků, pokud tam máš plánovanou údržbu a check-in zaměstanců u letu s cestujícícími. V tom případě, když klikneš na Details daného letiště, musíš vybrat správný počet zaměstanců (které si ale nejdříve musíš zaměstnat :))
By David108
Ok, kdybys ještě něco potřeboval vědět, klidně mi na Aviosimu napiš SZ - Klasa Airlines, teď mám sice jen jedno letadlo, ale dříve jsem to taky hrál a měl jsem jich více než 100, takže nějaké zkušenosti už mám :)
By prolam
Ahoj, možnosti nápovědy asi využiji již dnes... ;) Prosím tě, jak přidám palubní vybavení (sedačky) do letadla, které mi právě přiletělo od bývalého majitele, tzn. už ho mám mezi aktivními letouny? Díky
By David108
Ahoj,nejprve musíš vytvořit profil interiéru ve Fleet Management - Cabin setup, poté v Inactive fleet (musí být v inactive, nesmí být naplánovaný žádný let, ani position flight) budeš mít u letadla nějakou možnost jako cabin setup asi a tam jen vybereš profil interiéru, který sis vytvořil - a samozřejmě za něj musíš zaplatit :D
By prolam
No, už létám 4 dny, a stále bez jedniného přepraveného cestujícího...
By prolam
Zdravím! Má někdo zkušenosti s vyhazováním zaměstnanců? Přeji hezký víkend!
By David108
Ahoj,
no, pár už jsem jich vyhodil :D Po vyhazovu ti ještě týden zůstanou a budeš jim muset zaplatit nějaké odškodnění. Nědelám to často, ale momentálně jich mám několik ve výpovědní lhůtě, takže jestli tě zajímá něco konkrétního, zjistím ti to :)