VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Pro otázky ohledně software a připojení na VATSIMu. SB, FSInn, ASRC, VRC, EuroScope, ServInfo, ActiveSky a další.
By Deivoos
v FSInnu mám počasí vypnutý... takže v možnost připadá FSka, dá se tam počasí nějak vypnout?
By Pavel
No ve world - weather máš možnost zaškrtnout \"download real weather\", nebotakněco...

FSInn: máš určitě vypnutý počasí, nebo jen kliknuto na sluníčko \"CAVOK\" v control panelu?

PB
By Deivoos
Nn, v FSInnu mám zaškrtnuté tlačítko \"Disable Weather by default\" v nastavení.
Tu FSku zkusím po přiletu do Prahy
By Deivoos
Tak FSku jsem měl odpojenou taky
Při letu zpátky už to tak nepřeskakovalo, nicméně TAT se držela stále vysoká :( Má někdo ještě nějakej nápad ? Už mě nenapadá nic jiného než reinstal FSky
By Deivoos
Pavel: Jinou,letěl jsem FL320 a teplota +50. Rychlost se mi díky vypnutého autothrottle a výkonu na 100% dařilo udržet na .79
Jaroslav: FSInn neumí aktualizovat počasí v FSX, prot je lepší jej vypnout (viz. vacc wiki)
By CSA075
Ahoj, zkus otestovat, co ti to dela: zkus si zaletet jen offline a nech defaul pocasi od FSky, pak si k tomu pust pocasi a posledni let udelej po pripojeni na sit, jake budes mit hodnoty. Pokud ale budes mit ve vsech pripadech stejne, tak je to divne a opravdu ti neco bezi na pozadi co ti meni hodnoty, mozna bych zkusil i preinstalovat letadlo....
By Deivoos
Tak jsem se vrtal v nastavení FSky, a nejspíš to bylo jí. Musí se tam totiž nastavit aktualizace z REXu, a to jsem neměl. Rychlotest dopadl dobře FL300 - -30°C Doufám že večerní let do Prahy výsledky potvrdí a konečně zase budu moct pořádně lítat :)