VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
Teď jsem se pokoušel dělat teoretický test na SFO, bohužel to úplně zazdil Shockwawe který se prozdě rozhodl že nebude fungovat a takovéty playery co tam jsou na poslech audia k dané otázce se nejdříve minutu vysouvali, a pak se zase zasunuly, bez jediné hlásky. Byl by někdo ochotný, z ČSAv staffu, a zaslal mi ty audia na majla?
[quote="anhista"]Teď jsem se pokoušel dělat teoretický test na SFO, bohužel to úplně zazdil Shockwawe který se prozdě rozhodl že nebude fungovat a takovéty playery co tam jsou na poslech audia k dané otázce se nejdříve minutu vysouvali, a pak se zase zasunuly, bez jediné hlásky. Byl by někdo ochotný, z ČSAv staffu, a zaslal mi ty audia na majla?[/quote]

Shockwave na webu nemáme. Oprav si / aktualizuj FLASH plugin a dej si žádost o nový test.
[quote="oupa"][quote="anhista"]Teď jsem se pokoušel dělat teoretický test na SFO, bohužel to úplně zazdil Shockwawe který se prozdě rozhodl že nebude fungovat a takovéty playery co tam jsou na poslech audia k dané otázce se nejdříve minutu vysouvali, a pak se zase zasunuly, bez jediné hlásky. Byl by někdo ochotný, z ČSAv staffu, a zaslal mi ty audia na majla?[/quote]

Shockwave na webu nemáme. Oprav si / aktualizuj FLASH plugin a dej si žádost o nový test.[/quote]

Zkusím, mě Chrome hlásil že plugin Shockwawe neodpovídá... Ale i Google se někdy mýlí. :D
Ahoj hoši, mám menší problém- uvízl jsem na letišti Enfidha v Tunisku.... včera sem si tam zaletěl, a dneska sem chtěl zpátky, ale skončily chartery a OnDemand mi nechce letiště najít..... nemáte někdo nějaké řešení ? popřípadě kdyby pro mě někdo zaletěl :)
Chartery pro loňské destinace byly prodlouženy. Občas přidáme něco, co v řádu nemáme a uvidíme,že letí letadla HCC pro TVS. V případě, že si toho nevšimneme neváhejte se ozvat s číslem linky, destinací a my to přidáme do systému.
Zdravím, objevil jsem nesrovnalost v letovém řádu:

Linka CSA286 do Tel-Avivu má pravidelný odlet 2155Z (správně), ale přílet má 0135Z, nikoliv 0335Z, jak je publikováno.
1) Nestíhal by let z5
2) Včera / dneska jsem letěl tam / zpět, zjištěny i časy příletu / odletu dle letišť. :D

Linka CSA778 do Varšavy má lítat každý den, ale co jsem zjistil, minimálně dneska letět nemá.

Toť vše, díky za opravy! :)
Co se tyka letani HCA pro TVS, tak v teto chvili letaji prevazne na lince do Parize a par dalsich destinaci , urcite nee vsechny linky. Od cervna se HCA prestehuje do BTS a z BTS bude naletavat, stejne jako SmartLynx ze Slovenskych letist destinace v Recku, Turecku a Egypte. Takze se nasledne pokusime toto nejak poopravit a tim dojde i k uprave letu u HCA.
Co se tyka letani HCA pro TVS, tak v teto chvili letaji prevazne na lince do Parize a par dalsich destinaci , urcite nee vsechny linky. Od cervna se HCA prestehuje do BTS a z BTS bude naletavat, stejne jako SmartLynx ze Slovenskych letist destinace v Recku, Turecku a Egypte. Takze se nasledne pokusime toto nejak poopravit a tim dojde i k uprave letu u HCA.
Chci zaletět dlouho nelítanou linku z LKPR na KJFK. Vím, že pro to, abych to mohl zaletět jako linku, je potřeba hodnost nejméně CPT, tu já ale nemám (a v blízké době ani mít nebudu, jestli vůbec někdy). Proto jsem uvažoval, že by mi mohl být let povolen, když bych si ho koupil. Poté, co bych si ho koupil bych ale chtěl letět tuto linku skutečně jako \"linku\" Codeshare, jak je uvedena na stránkách. Nechci mít \"linku\" OK8888\", ale skutečnou toho Codeshare \"OK5054\".

Takže bych chtěl koupit si linku, ale poté ji letět jako Codeshare s tím, že hodiny by se mi normálně započetly a všechno bych si zaplatil. :)
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 37