VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By Jan Žoha
Zdravím přátelé,

potřeboval bych od Vás nějakou tu odbornou radu :-). Již delší dobu létám s ATR72 od Flight1. Nyní bych však rád zakoupil nějáké to větší éro, abych mohl zaletět vzdálenější destinace. Mohli byste mi nějáká ta éra doporučit, případně porovnat dle vlastních zkušeností (klady, zápory apod.)? Předem jsem vyloučil PMDG 737...rád bych něco exotičtějšího :-) Díky
By Slon
[quote="Jan Žoha"]Zdravím přátelé,

potřeboval bych od Vás nějakou tu odbornou radu :-). Již delší dobu létám s ATR72 od Flight1. Nyní bych však rád zakoupil nějáké to větší éro, abych mohl zaletět vzdálenější destinace. Mohli byste mi nějáká ta éra doporučit, případně porovnat dle vlastních zkušeností (klady, zápory apod.)? Předem jsem vyloučil PMDG 737...rád bych něco exotičtějšího :-) Díky[/quote]

Ahoj. Kategorie C ?

Jinak, já osobně jsem si hodně zalíbil B767 od Level-D a je to i poměrně pěkně propracovaný addon.
By anhista
[quote="Jan Žoha"]Zdravím přátelé,

potřeboval bych od Vás nějakou tu odbornou radu :-). Již delší dobu létám s ATR72 od Flight1. Nyní bych však rád zakoupil nějáké to větší éro, abych mohl zaletět vzdálenější destinace. Mohli byste mi nějáká ta éra doporučit, případně porovnat dle vlastních zkušeností (klady, zápory apod.)? Předem jsem vyloučil PMDG 737...rád bych něco exotičtějšího :-) Díky[/quote]
Můžeš zkusit třeba CaptainSim 777 nebo si počkat na PMDG 777.
By anhista
[quote="Slon"][quote="Jan Žoha"]Zdravím přátelé,

potřeboval bych od Vás nějakou tu odbornou radu :-). [/quote]

Ahoj. Kategorie C ?

[/quote]
Něco mi říká, že myslí Approach category. :-)
By anhista
[quote="Jan Žoha"]Ten MADDOG vypadá dobře, ale jak je to s podporou NAVDAT?[/quote]
Ano, ale update NAVDATA tam myslím není tak jednoduchý, jako třeba u PMDG, že jen nainstaluješ exáč.
By JKol
Ale prd, stačí jenom vědět co kam nakopírovat, přesněji řečeno že se stahne airac pro PMDG a SIDSTAR se nakopčí do stejnojmené složky v MADDOG2008 ve složce FS a Nav Data se nakopírujou do FMCWP. Jinak [rejp] Martin Dvořák [/rejp] 82 je skvělá volba a podle mě je to nejrealičtější addon co zatim existuje (kdo byl ve Vratislavicích tak ví co dokáže)
By CSA667
[quote="JKol"][rejp] Martin Dvořák [/rejp] 82 je skvělá volba a podle mě je to nejrealičtější addon co zatim existuje[/quote]
Co mě tady do toho taháš?? :) já už to vím. ;) :p
By JKol
U ATC (možná i některých pajlotů) seš známej jako MD, neboli tvoje iniciály no a tak z MD82 vzniklo Martin Dvořák 82 :D
By anhista
[quote="JKol"]U ATC (možná i některých pajlotů) seš známej jako MD, neboli tvoje iniciály no a tak z MD82 vzniklo Martin Dvořák 82 :D[/quote]
No ne! To jsem nevěděl že Martin vlastní fabriku na letadla! A já si říkal z čeho to MD vzniklo. :-D (vím že to je McDonnell)
By Jindřich
[quote="JKol"]Ale prd, stačí jenom vědět co kam nakopírovat, přesněji řečeno že se stahne airac pro PMDG a SIDSTAR se nakopčí do stejnojmené složky v MADDOG2008 ve složce FS a Nav Data se nakopírujou do FMCWP. Jinak [rejp] Martin Dvořák [/rejp] 82 je skvělá volba a podle mě je to nejrealičtější addon co zatim existuje (kdo byl ve Vratislavicích tak ví co dokáže)[/quote]
Prdlajs. Stačí spustit exáč PMDG a pak pustit Manager & Setup. Zbytek proběhne sám.
By CSA667
[quote="JKol"]U ATC (možná i některých pajlotů) seš známej jako MD, neboli tvoje iniciály no a tak z MD82 vzniklo Martin Dvořák 82 :D[/quote]
Jo takhle :D To mě mohlo napdanout. Jsem nějaký zabržděný dneska.. :P
By Pavel
To MDčko od Flight1 jsem kdysi testoval, jako lítá to cca normálně, ale ve srovnání s Fly The Maddog to polovinu věcí neumí, takže nebrat :) Vítej mezi příznivci MD82...

PB
By Lapak
Zařaď do úvah ještě BAE 146 od Qualitywings. Na něj jsou také dobré ohlasy a je to možná velikost co chceš. Další luxusní \"exotikou\" je MD11 od PMDG, ale s tím se do Cčka asi už nevlezeš...