VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By Bart
Dobrý den,
koupil jsem si Microsoft Flight Simulator X Edice DeLuxe a chci se zeptat, zda potřebuji pro správnou funkci simulátoru s připojením k VATSIMU i FSX: Acceleration Expansion Pack??

Děkuji za odpověď

Filip Bartůněk
By Bart
Díky moc, stáhnu.
Ještě bych se chtěl zeptat: Stáhnul jsem si základní scenérii pro LKPR a nejde to rozbalit, hlásí to, že složka je neplatná. Najdu tuto scenérii ještě někde jinde než na Vacc-cz? A kde stáhnu ortofoto ČR?

Díky
By Bart
Děkuju, měl bych ještě dotaz ohledně přidání scenérie letiště do knihovny. Stáhnul jsem si scenérii LKBE a nakopíroval ji do složky Addon Scenery/LKBE, ale když pustím FSX, tak dám přidat scenérii, ale nic mi nejde vybrat, složky jsou prázdné. Co s tím??

PS: Už jsem to napravil, jméno jsem si doplnil.

Omlouvám se
By dan542
Obrázek

Otevřeš FSku a vybereš SETTINGS

Obrázek

potom Scenery Library

Obrázek

a pak Add Area.

Obrázek

Tady vybereš složku se scenérkou a klikneš na OK. Bohužel je v FSX bug, který způsobuje, že se nic nestane... Dá se obejít tak, že ještě (po kliknutí na OK) pravým tlačítkem klikneš dovnitř (vyznačeno v obrázku).