VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By MilanP
Ahojte, jakou A320 byste mi doporučili pro FS9 ? Samozřejmě vyžadována co možná nejkomplexnější simulace. Díky mp
By MilanP
hm ten mám, ale nic moc, co si vzpomínám, koukám, že se nic nezměnilo, holota s ábusama pro FSku. Koukal jsem ještě na stránky AirSimmer, ProjectAirbus..nějaké zkušenosti ? Ještě horší než Wilco ?
By Pavel
No, změnilo se snad to, že do téhle verze Evolution dali WX radar a trošku debugovali MCDU. Leč souhlas, žádná sláva.

Project Airbus je jenom venkovní model, kterej se musí dodatečně sloučit s nějakou avionikou, třeba z Wilco. Takže kromě vizuálního vzhledu (kterej u Wilca není nejhorší) si nepomůžeme.

AirSimmera jsem zkoušel jednu z prvních verzí a jako nee - tenkrát to bylo horší než Wilco kvůli počtu bugů. Otázka je co s tím teď těch několik servicepacků udělalo. Tam by byla možnost prověřit jestli stále platí ta možnost vrácení peněz když se ti to nelíbí, jako to bylo na začátku, pak by o nic nešlo.

PB
By ardnocz
[quote="Pavel"]AirSimmera jsem zkoušel jednu z prvních verzí a jako nee - tenkrát to bylo horší než Wilco kvůli počtu bugů. Otázka je co s tím teď těch několik servicepacků udělalo. Tam by byla možnost prověřit jestli stále platí ta možnost vrácení peněz když se ti to nelíbí, jako to bylo na začátku, pak by o nic nešlo.
PB[/quote]

K AirSimmeru toto:

Basic verzi zatím nedoporučuji. Advanced verze je stále ve vývoji.
By Pavel
Ondro, a ty tu Advanced u nich testuješ v rámci toho programu kde jsi byl, nebo to bylo jen na Basic?

PB
By ardnocz
[quote="Pavel"]Ondro, a ty tu Advanced u nich testuješ v rámci toho programu kde jsi byl, nebo to bylo jen na Basic?[/quote]

No aktuálně mám verzi, kterou dostal ET (Extended Team) na testování již před někým časem. Aktuálního nic nemám, protože se musely dělat razantní změny v jádru kódu. Pokud k tomu připočtu dost nešťastnou obchodní strategii firmy, tak to je jeden z hlavních důvodů, proč se to vleče. Nicméně podobně dlouho dělal PMDG i na 737 NGX.

Jelikož jsem členem toho ET, tak se dostanu k verzi, která pak bude vypuštěna ven. Takže až bude něco dostupné, hodím sem info :)
By MilanP
No, po vyzkoušení upgrade na Wilca Evolution ser. 1 mám opět potvrzeno, že Wilco je firma, které spíš tahá z lidí peníze, než aby se snažila nabízet za peníze nějakou kvalitu. Upgrade za cca €20 nabízí vlastně několik opravených bugů, které by měli být zadarmo, nově je weather radar (chovající se prapodivně a nez možnosti bližšího nastavení), HUD (který funguje jen ve 2D) a za tohle málo dát cca 500 Kč je luxus. Dále - managed descent nepoužitelný, chování na ILS jak na houpačce, nelze z VC aktivovat WR, dokonce nejde z VC ani taxi light, nesvítí APU PWR, nějak prapodivně funguje mapování kláves nebo aktivace spoilerů z VC..to jen tak co jsem letem světem dnes zaregistroval.. Za ty prachy fakt nelze doporučit, ti co jsou zvyklí na kvalitu Leonarda MD80 nebo PMDG produkty si budou rvát vlasy. Škoda, základ Wilca je docela dobrej, model se i dobře chová, nevím proč to nedokážou nebo nechtějí dotáhnout do kvalitního kompletu.
By marenadl3
Zdravím, po nainstalování FS9 + 2009 + Mouse and Yoke 2009 mi blbne právě třetí zmiňované. Vždy, když to zapnu, jak to poté zase vypnu, abych mohl si nastavovat AP atd.? Slouží to k ovládání letounu (bez AP) myší. Díky.