VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By Aleš KL
Zdravim do nového roku.
Koupil jsem si tenhle bus a mám nějak problém s licencí.Celý to placení bylo pro mě takový zmatečný přes instalátor, ale proběhlo v pořádku.Jenomže na kompu, na kterym lítám nemám internetový připojení, takže sem použil jejich license transfer tool, či co to je.To mi vygenerovalo key, který sem použil při placení.No vytvořil se mi instalátor, ten sem použil na fs kompu a nainstaloval produkt, jenomže teď se mi objevil nějaký jakože tablet, do kterého sem vložil Certificate Number a ještě to chce Activation Code (je tam i buuton Request Activation). Jenomže já žádnej aktivační kód nemám.Jen to certifikační číslo.Jejich support s tiketama taky nechápu, tak bych potřeboval někoho, kdo má s nákupem na Flight1 zkušenosti.

Díky!

Tak soubor *.lic se musí dát do složky na C/AirSimmer a hotovo.Jenže tam bude asi jiný problém, protože key is NOT valid :/
By SWR2831
Ahoj. moc si toho uz nepamatuju jak jsem to delal. ale myslim ze ten aktivacni klic je vlastne soubor ktery ti oni zaslou a ty ho pak pri vyzadni otevres.zkus to pres ten jakysi tablet od airsimmru.Ale stejne bych dodal ze Airsimmer je skoro to sami jak ted ten Airbus extended. Kraaaaaasny VC ale leti jak kus polena (extended) a airsimmer ma na pul funkcni FMC (chybi PROG Page a FUEL Page), dale pri zaleteni DCT proste zmatkuje tak ze lita z leva do prava, jako by to nemohl najit. Dalsi vec: toci zatacky ja strelenej, vic jak 20°.