VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By jari.r
Ahoj, je tu někdo kdo má zmáklej B767-300 od Level-D ? Potřeboval bych pomoct jak má být správně nastaven.Díky.
By jari.r
[quote="bulik4lg"]Ahoj. O jaké nastavení ti jde konkrétně..?[/quote]

Myslím jestli se musí něco měnit po naistalování.
Když kliknu nahoře na LEVEL-D ->SETTINGS -> tak v REALISM... , PREFERENCES... , INSTRUCTOR... / a LEVE-D -> PANEL
Takže vlastně mi jde o to základní nastavení. Nevím jak to je ve skutečnosti. Ale podvozek se mi zde tuším zatahuje sám, i klapky. (asi copilot nebo co)
Takže vlastně takové celkové nastavení po nainstalovaní. Díky.
By bulik4lg
Aha.. uff.. no.. to už si dost nepamatuju, protože jsem to instaloval před 5ti lety..:)
Ale zkusim se mrknout, co nejdřív..
By jari.r
[quote="bulik4lg"]Aha.. uff.. no.. to už si dost nepamatuju, protože jsem to instaloval před 5ti lety..:)
Ale zkusim se mrknout, co nejdřív..[/quote]

OK, počkám, děkuju.
By Alfista164
Ahoj,

nějaký čas jsem s tím lítal. Co se týče toho podvozku, klapek atp. tak je dalo by se říct individuální - chceš si tohle dělat sám, vypni tento příkaz copilotovi v nastavení (myslím, že v preferences), to samé u klapek. V jednom z těch oken na nastavení to najdeš. Dále se tam dají nastavit hlášení v letadle - americká AJ, britská AJ a ještě jedna (Austrálie?) - opět je na tobě. Instructora jsem myslím vypnul.

Realism bude muset asi doplnit Matěj - to si ted presne nevybavuju. :(

Panel - nastavení panelu - PFD atp. - dle toho co ti bude vyhovovat opět - ozkoušet.

Poté se tam dají nastavit věci jako opravy - po každém letu nebo dle tvého uvážení pokud se nemýlím..

Zkusím to dneska nainstalovat a podívat se na to, tak popř. doplním...
By jari.r
[quote="Alfista164"]Ahoj,

nějaký čas jsem s tím lítal. Co se týče toho podvozku, klapek atp. tak je dalo by se říct individuální - chceš si tohle dělat sám, vypni tento příkaz copilotovi v nastavení (myslím, že v preferences), to samé u klapek. V jednom z těch oken na nastavení to najdeš. Dále se tam dají nastavit hlášení v letadle - americká AJ, britská AJ a ještě jedna (Austrálie?) - opět je na tobě. Instructora jsem myslím vypnul.

Panel - nastavení panelu - PFD atp. - dle toho co ti bude vyhovovat opět - ozkoušet.

Poté se tam dají nastavit věci jako opravy - po každém letu nebo dle tvého uvážení pokud se nemýlím..

Zkusím to dneska nainstalovat a podívat se na to, tak popř. doplním...[/quote]

Díky, taky se tím prokousávám, podle manuálu, ale moje angličtina je zoufalá a času je málo.
By bulik4lg
[quote="Alfista164"]Ahoj,

Asi to bude mít rychleji od tebe ty informace.. Já se k tomu nedostanu dřív jak o víkendu..
By jari.r
[quote="bulik4lg"][quote="Alfista164"]Ahoj,

Asi to bude mít rychleji od tebe ty informace.. Já se k tomu nedostanu dřív jak o víkendu..[/quote]

I když by to bylo až o víkendu, tak nevadí. Nikam nespěchám. Je dobrá volba B767 od Level-D, nebo je lepší B747 od PMDG a nebo 777 od PSS.
By bulik4lg
Ode mě uslyšíš silně subjektivní názor..
Jednoznačně B763 od LDS..
Doletí daleko, když s ní letíš krátký tratě, nemusíš brát moc paliva, když je lehká, stoupe jak stíhačka.. vejdeš se s ní téměř na všechna letiště v Evropě, kde bývá pokrytí..
má jen samá pozitiva a sociální jistoty..:D
By Pavel
Počkej, ty teda máš 767, ptáš se na nastavení, a přitom se ještě rozhoduješ, jestli je pro tebe dobrá? Nebo jí nemáš, a ptáš se ještě před zakoupením? Tak jako tak, pokud provozuješ FSX, tak doporučuju zvážit počkat na PMDG777, ta bude asi bezkonkurenční a SNAD brzo - já už se nemůžu dočkat...

PB
By jari.r
[quote="bulik4lg"]Ode mě uslyšíš silně subjektivní názor..
Jednoznačně B763 od LDS..
Doletí daleko, když s ní letíš krátký tratě, nemusíš brát moc paliva, když je lehká, stoupe jak stíhačka.. vejdeš se s ní téměř na všechna letiště v Evropě, kde bývá pokrytí..
má jen samá pozitiva a sociální jistoty..:D[/quote]

Děkuju.
By jari.r
[quote="Pavel"]Počkej, ty teda máš 767, ptáš se na nastavení, a přitom se ještě rozhoduješ, jestli je pro tebe dobrá? Nebo jí nemáš, a ptáš se ještě před zakoupením? Tak jako tak, pokud provozuješ FSX, tak doporučuju zvážit počkat na PMDG777, ta bude asi bezkonkurenční a SNAD brzo - já už se nemůžu dočkat...

PB[/quote]

Pavle, mám koupenou 763. Ty ostatní jsem chtěl vědět jen pro informaci. Ale dle toho co jsem koukal a četl asi ještě dobrá ta 747. O te 777 PSS jsem tiho ani moc nečetl.
Lítám na FS9 takže 777 PMDG zatím nehrozí.