VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
No to je správně, přece nečekáš, že se spočítá průměrná spotřeba a tedy výpočet paliva pro letadlo, se kterým nikdy nikdo v ČSAV neletěl. Po prvním zaznamenaném letu na typu to začne počítat (ale bude to asi dost nepřesné) (to ostaně platí obecně pro náš fuel planning)
Nevím, jestli to tam není schválně nebo se jen zapomnělo. Na stránce fiktivní flotily jsou pouze tři letadla. Nechtělo by to aktualizovat a přidat alespoň ty nejstahovanější repainty nebo to přesměrovat do download centra? Já a jistě řada další víme, kde hledat, ale když už tam je fiktivní flotila, tak by to tam ty repaity chtělo :)
Ahoj, nebylo by možné přidat nějaké destinace ostatních členů SkyTeamu ? Je sice pravda, že to nejsou linky co lítá ČSA reálně, ale myslím, že některé destinace navíc by oživily letový řád. Kdyby toto nebylo možné, tak by bylo super zařadit předčasně alespoň linku do Mnichova, kterou bude ČSA operovat od června 2013.
Ahoj,

co se týká Mnichova, jelikož se nyní létá zimní letový řád, tak Mnichov v něm není, co se bude týkat letního letového řádu, zatím není stanoveno, jak to bude nastaveno.

Jiné destinace , co operují členové SKYTEAMu se až na malé vyjímky, které jsou uvedeny v LŘ, se neplánují. Pro lukrativnost letového řádu, se v následujícím roce bude připravovat spousta akci, které oživí letový řád.
Já myslím že všichni co mají FO by přivítali nějaké linky na slovensko (nyní tam jsou pouze Košice) např. Bratislavu, nebo Poprad, protože jiné možnosti než do ČR nebo SR nemáme a lítat po česku není zrovna ono.
Do těchto destinací budou probíhat různé eventy, takže toho lze využít. Zároveň si tyto lety lze také koupit přes ČSAv ONDemand, či spolupracovat se svým instruktorem a vyžádat si od něj povolení k tréninkovému letu do dané destinace. Žilina či Poprad jsou jistě dobrým zážitkem.

V realném letovém řádu ČSA Bratislavu nemají, nicméně v realu jsem tam byl teď na přiblížení a zrovna odlítala ATR ČSA a měla i volačku cstejnou jak pravidelná linka, takže to mi je celkem divné.
Zdar :)

Přemýšlel jsem a napadlo mě, že bychom jako ČSAv, především Béčkaři, mohli udělat nějakej farewell event s 735kama. Béčka jsou v podstatě srdeční zálžitost a když u ČSA končej, tak bychom se s nimi mohli aspoň takto rozloučít... Co říkáte? :)
Z výcvikových důvodů a rozšíření letů pro FO byla do letového řádu přidána Bratislava OK960,OK961. Poprad, Žilina jsou přes OnDemand za 1USD.

Rozloučení s B737 můžeme udělat. Počkáme si na bližší info s nimi bude...
[quote="Deivoos"]Když teď FO zaletí přes ČSAv OnDemand let do Popradu či Žiliny, bude se mu započítávat i uletěný čas, nebo jen vzdálenost, lidi + výplata ??[/quote]
Započítá se všechno (mělo by).
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 37