VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
#103401
Napadla me jedna vec k organizaci - pokud budeme jako piloti neco predvadet a vysvetlovat verejnosti, mozna by to chtelo jim dat k dispozici nejake konkretni casy, kdy se bude neco ukazovat a vysvetlovat - aby videli treba cely let jak probiha - za tim ucelem by se letelo treba jen PRG - BNO a pilot by pocital s tim, ze u toho bude vysvetlovat co dela ...
#103402
Přátelé, hlásím, že stále nemáme nikoho, kdo by celou akci komunikoval do ČSAV. Jak by se akce měla komunikovat vymyslím já. Už mám nějaký plán, ale potřebuji někoho zevnitř, kdo mi pomůže. Přihlásí se někdo?

Díky za pomoc.

Jinak musím s vlkým potěšením říci, že termíny se prozatím daří držet. Úkoly, které měly být hotovy do 10.11. jsou vyjma komunikace do CSAV splneny. Díky

Petr
#103403
[quote="firlet"]Napadla me jedna vec k organizaci - pokud budeme jako piloti neco predvadet a vysvetlovat verejnosti, mozna by to chtelo jim dat k dispozici nejake konkretni casy, kdy se bude neco ukazovat a vysvetlovat - aby videli treba cely let jak probiha - za tim ucelem by se letelo treba jen PRG - BNO a pilot by pocital s tim, ze u toho bude vysvetlovat co dela ...[/quote]


Jsou tu dve veci, ktere se budou delat:

1) bude se létat nezávisle na programu v sále. Vzhledem k soutěžím se bude létat (předpokládám) podle toho, jak soutěže připravíme.
2) bude se létat tak, abychom podpořili program v sále, který ještě není připraven. Takže konkrétní představení letu z kabiny provede určený pilot a pokud budeme potřebovat někam nahrnout piloty, upravíme tu soutěž....

Hezky vymyšlené ne? ;-)

Petr
#103421
[quote="Jindra"]Pořád přemýšlím o vytvoření jakéhosi plánu pro multicrew stanici. Tzn udělat reálnou denní šichtu a pak do ní nominovat piloty, kteří zvládnou let v multicrew posádce na psovi a budou se střídat.[/quote]
Hlásím se
#103424
Teď jsem zaznamenal jednu věc... Oupa napsal na návrh letáku \"populárně vzdělávací akce\". Slovo populárně bych asi vynechal, protože o popularitě této akce se jaksi při prvním ročníku dá těžce hovořit, ale to slovo vzdělávací se mi moc líbí...

PZ, zkus prosím toto slovo zakomponovat do textů. To tam určitě patří. Oupo, Tebe veřejně chválím ;-)

Petr
#103429
Si nejsem jistý, jestli nám podobné suchopárné výrazy neodradí náctiletou veřejnost. Přece jenom po nich chceme jejich sobotní čas, že. A nedej bože, aby zrovna kolem Liberce leželo 20cm nového prašanu.
Do delších textů klidně, ale z letáku bych to vynechal. Že to nakonec bude i trochu nalejvárna, si už zařídíme na místě.
#103510
Ahoj, Rob mi napsal do emailu:

\"Ahoj,
Koukal jsem na foru ohledne web hostingu na akci. Není zbytečně drahý?
Zkus třeba wedos.cz (provozuji na něm spoustů webů) 30,-Kč/ měsíc s DPH
R.\"

Problém je v tom, že na wedosu nepodporují ASP.Net. Ale jinak se samozřejmě levnějšímu webhostingu nebráním.

Petr
#103889
[quote="rc_czech"][quote="kopcimek"][quote="PBily"]..komunikace do ČSAv[/quote]

..rád s tím pomůžu. :) Jak si to představuješ?[/quote]
Pokud mas neco vymyslene, tak mi to dej na mail. Forum uz moc nesleduju. Dik[/quote]

Romane, jakmile bude hotový web a letáky, začneme to komunikovat, ale u komunikace do CSAV je napsaný Petr Popule, tak se tam kdyžtak taky připiš. Odkaz na úkoly je výše nebo zde:

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... VSGc#gid=0
#103891
Vážení přátelé,

omlouvám se za několikadenní odmlku. nyní jsem zpět a v plné síle.

Doufal jsem v nějaký posun mezi rozdělenými úkoly, ale žádná odezva (vyjma PB). Tak Vás musím trošku popohnat. Kde tedy jsme?

Doména s DNS a hostingem je připravena. www.runway4you.cz i runway4you.cz již odkazují na ASPone hosting. JM dostal přistup a může vytvořit kostru webu.

Text pro \"Popis akce\" je zde: https://docs.google.com/document/d/18eV ... @gmail.com

Prosím Vás o případné komentáře přímo do textu. Představa je, že na úvodní stránce bude stručná informace o názvu, o co jde, kdy, kde a pro koho... Další info bude článek (odkaz výše)

Dále prosím o komentář k textům Pavla Zemana, který je s drobnými úpravami PB a BP zde: https://docs.google.com/document/d/1n6K ... Gqhuc/edit

Oupo, začínáme tedy plodit texty a budeme potřebovat grafiku. Prosím tedy o vytvoření nějakého návrhu na leták a web (sooner better). Jak jsem již psal v emailu, využij jakékoliv fotografie z 123rf.cz. Jsem spíše pro reálné fotky, než o ilustrace. Protože bych byl rád, aby to budilo dojem vysoké profesionality a blízkosti k realitě, nikoli hry. Na webu ŘLP asi taky nějaké omalovánky nenajdeme. Ale je to můj názor a třeba mě přehlasujete.
#103904
Kamarádi piloti,

Bróďa (PB) právě dokončil svůj jeden z mnoha úkolů a připravil fantastickou soutěž o ještě fantastičtější ceny (ty budeme postupně doplňovat - to bude práce Tomáše Bíny).

Zde jsou prozatimní prvidla soutěže, které přijdou také na web.
https://docs.google.com/document/d/1mCE ... a2_Go/edit

Můžete tedy pomalu začít spekulovat jak bude nejvhodnější letět, kde nebude tolik lidí, abyste se nezdržovali na zemi, atd... Komentáře samozřejmě vítány.

Petr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 20