VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
Obrázek

Přijďte podpořit Jindru při jeho zkoušce na ACC! Potřebujeme hodně provozu, nejen z Prahy, ale také ostatní letiště, IFR, VFR a hlavně - přelety! I na vás záleží, jestli bude častěji obsazeno LKAA_CTR a proto se na vás těšíme ve čtvrtek od 2000 loc. Hlavně Jindra se těší.
Bych teda byl radši, kdybyste ve čtvrtek nebyli...
:) Ironie, samozřejmě (ne každý chápe můj smysl pro humor).
Obsazení na čtvrtek (zatím potvrzené):
LKAA_CTR (CPT) - JM
LKPR_APP - PB
LKPR_TWR (CPT pre-check) - RB (tomu hodně pomůžete)
LKMT_TWR (training) - BS (tomu taky hodně pomůžete)

Takže kopněte do vrtulí a přileťte nás potrápit :)
No počkej, LKPR_APP se NEOTVÍRÁ, mohou být věže + regio APP... Vzpomeň si na můj CPT, tam se PR_APP otvíral až když jsem to sblížil a bylo jasné failed. Takže PB bude spíš na nějakém LKTB_APP a dozorovat věže.

PB
Nevím, nevím, Pavle. Nebylo by lepší, neotvírat ani app, ani věže? Takový LKAA_CTR CPT by přeci jen měl být profesionál a zvládnout to. Případně by se ještě narychlo mohl svolat nějaký menší mezinárodní event do LKAA. :)

JM: instrukcím typu \"Hold over VLM rad 130 inb track 310 between 4 and 6NM DME left\" nerozumím.
[quote="George_L"][quote="Jindra"]Hlavně na mě buďte hodní :)[/quote]

My vždycky! ;)[/quote]

To je samozřejmé :)

Jinak zítra tedy ideální přelety PR - MT - PR, abych doplnil, prozkoušíte Radimovi znalosti před CPT, podpoříte Jindrovo CPT a mně pomůžete na cestě k CPT. Samí CPT. Takže kdy budete hodný, jak píše Jindra, tak vás třeba obdaří, a bude často online :P
Musím se omluvit za dnešní přílet z ULLI, jakmile PC začal nahrávat scenerii LKPR seklo se to při zachycení na ILS, trnul jsem hrůzou kdy se to konečně pohne, pak se to stalo ještě po dosednutí a jak jsem zaslechl že další jde na přelet dráhy tak jsem to rázně vypnul na tvrdo.Doufám že jsem i brzo zmyzel z dráhy. Bohužel jsem novou scenérii při zatížení ještě nevyskoušel a takhle to dopadlo.
Dík za pochopení.
Jindro, veelika kratulace z PR532, tam nekde ted nove bydlim. Po delsi dobe jsem se k tomu zase dostal a nez jsem vsechny ty hejblatka rozchodil, tak bylo po zkousce. PS by mel z tebe urcite radost.