VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
[quote="marenadl3"][quote="Slon"]Ještě, že VACC vždycky záleželo a záležet bude na kvalitě a ne na kvantitě...[/quote]

Ano, na kvalitě záleží i v jiných VACC, například Maďarsko. :) :D[/quote]

To je právě to, čím si nejsem od určité doby jistý.
Z plusů u TS soudím, že nejste spokojení s VACCHUN. OK, zkuste se proletět přes Maďarsko, nebo letět do Budapešti, Debrecenu, nebo na nějaké maďarské letiště, ať uvidíte, že se mýlíte, že u VACCHUN jsou všichni řídící školení pěknou dobu.

Lepší neplácat a letět, než plácat a vůbec nevědět.
Hele Marku, zklidni se, laskavě, nebo tě zklidním já. Některým z nás bys měl vykat a ne pouštět se do nějakých debat. Jestli tě někdo chce zažít řídit, tak si tě určitě najde. Vytahování se jak jsi bezvadný opravdu není na místě a ani nemůže být vzhledem k tomu, jak dlouho jsi na VATSIMu a kolik ti je let.
Já jsem dost klidný. Klidně Vám budu vykat, mi je to u víte, čeho. Řeknu Vám to jinak - dejte si do pořádku svoje, poté se začněte navážet do jiných, ano?
Hodlám toto UKONČIT - proč se navážíte do ostatních, když ani nevíte, jaký je ten dotyčný?

Já nejsem a ani nechci být bezvadný, ale zrovna toto mě dokáže vytočit.
JM - nevytočilo by Vás to, kdyby se někdo do Vás začal navážet?
[quote="marenadl3"]Já jsem dost klidný. Klidně Vám budu vykat, mi je to u víte, čeho. Řeknu Vám to jinak - dejte si do pořádku svoje, poté se začněte navážet do jiných, ano?
Hodlám toto UKONČIT - proč se navážíte do ostatních, když ani nevíte, jaký je ten dotyčný?

Já nejsem a ani nechci být bezvadný, ale zrovna toto mě dokáže vytočit.
JM - nevytočilo by Vás to, kdyby se někdo do Vás začal navážet?[/quote]
Takhle vychované děti bych chtěl taky mít...
[quote="marenadl3"]Mluví ten pravý.
EDIT: Hlavně, že jsi mě už viděl někdy řídit, coo?[/quote]
Byl si to ty, kdo to tu po tydnu zase zacal.
Já jsme se ke kvalitě tvého řízení nevyjadroval, to jak píšeš nemůžu, ho jsem té řídit nevidel. Znám té jen jako kolegu z ČSAV a to mi stačí. Já te jen upozornil, ze si si slova TS zřejmě špatně vyložil.
O to, aby nešpinili jméno jiného vACC, když se sebe dělají akorát nejlepší vACC na světě.
Nechápu, proč se vůbec někteří ozývají. Ach jo... A hlavně zase řekněte, že jsem vám zapříčinil hádku.
Nač tu poté něco psát?
Na co je teda to fórum? Aby se diskutovalo, nebo nahánělo palečky jak blbci??
Marku, zatím jsem zde neviděl ani jeden příspěvek o tom, že se VACC-CZ vytahuje nad ostatními. Ale musíš se smířit a uznat to, že VACC-CZ je opravdu na úrovni stejně jako kolegové z Rakouska, Německa atd... takže Tě prosím, nevyvolávej zbytečné konflikty.

EDIT: Fórum slouží k řešení opravdových problémů, nikoliv k vylévání Tvých mindráků ...
Koukam ze jsem tu dlouho nebyl a uz se to tu pere sakrys ...
Marku ty hlavne zchlad hlavu a ber to trosku seriozne a vazne to letani a rizeni ... Minula tvoje haluz hadka o moji volacku se kterou jsem v tu dobu prave taxoval v EGKK pod ATC a tys mi nekolikrat psal at si ji zmenim v prubehu taxi na jinou, protoze tu mou proste chces ty a ze se nic nestane nebylo zrovna super chovani ...

A tvoje vektorovani z pozice ATC TWR v LHDC radsi ani nekomentuju ...
No, tak už by to zase stačilo, ne?

Prosím o ukončení této diskuse o ničem. Upozorňuji na to, že jde podle mého názoru o tzv. soukromé zprávy, kterým se mají uživatelé tohoto fóra dle místních pravidel vyhýbat.

Věřím, že jste si, pánové, řekli, co jste si říct potřebovali... a stačilo. Velice nerad bych do toho zasahoval nějakou násilnou formou.