- 02 led 2016, 22:11
Zdravím lidičky,
obracím se na Vás s prosbou o pomoc, koupil jsem novou sestavu za 28k, složení je následující:
Procesor: AMD Vishera FX-9590 - 4.7GHz (5GHz Turbo), 8 jader, 64bit
Základní deska: ASRock Fatal1ty 970 Performance - AMD 970
Grafická karta: Sapphire NITRO R9 380, 4GB
Paměť: 16 GB, DDR3
HDD: 1TB, 7200 ot/min
SSD: 120 GB
Dále používám FSX, sp1+sp2 a addony:
PMDG 737-800 ngx
FTX Global Base+ FTX Vector+ FTX Open LC Europe
REX Essential
Ezdok Camera
scenerky od Aerosoftu + AES
Active Sky Next
Grafické nastavení jsem v FSce a addonových programech na zlepšení grafiky nastavil cca na 70%, rozhodně ne na plno. Při této svojí hardware výbavě mámv hladině 35 FPS, ale například na LKPR 16 FPS a na letištích od Aerosoftu mám cca 12 FPS., což si myslím, že je poněkud málo. Co jsem vypozoroval, tak využití procesoru je tak 30%. Na youtube je spoustu videí, kde s horšíma sestavama se stejnými addony dosahují cca30 FPS všude, prostě to šlape jak po másle. Nemáte někdo nápad, jak to nějak "zoptimalizovat"? Už nevím, jak to zprovoznit pořádně. Je to v nastavení, nebo v sestavě?
Přiložím sem soubor FSX.CFGv txt., snad někomu pomůže přesněji zjistit můj problém.
Děkuju za rady
obracím se na Vás s prosbou o pomoc, koupil jsem novou sestavu za 28k, složení je následující:
Procesor: AMD Vishera FX-9590 - 4.7GHz (5GHz Turbo), 8 jader, 64bit
Základní deska: ASRock Fatal1ty 970 Performance - AMD 970
Grafická karta: Sapphire NITRO R9 380, 4GB
Paměť: 16 GB, DDR3
HDD: 1TB, 7200 ot/min
SSD: 120 GB
Dále používám FSX, sp1+sp2 a addony:
PMDG 737-800 ngx
FTX Global Base+ FTX Vector+ FTX Open LC Europe
REX Essential
Ezdok Camera
scenerky od Aerosoftu + AES
Active Sky Next
Grafické nastavení jsem v FSce a addonových programech na zlepšení grafiky nastavil cca na 70%, rozhodně ne na plno. Při této svojí hardware výbavě mámv hladině 35 FPS, ale například na LKPR 16 FPS a na letištích od Aerosoftu mám cca 12 FPS., což si myslím, že je poněkud málo. Co jsem vypozoroval, tak využití procesoru je tak 30%. Na youtube je spoustu videí, kde s horšíma sestavama se stejnými addony dosahují cca30 FPS všude, prostě to šlape jak po másle. Nemáte někdo nápad, jak to nějak "zoptimalizovat"? Už nevím, jak to zprovoznit pořádně. Je to v nastavení, nebo v sestavě?
Přiložím sem soubor FSX.CFGv txt., snad někomu pomůže přesněji zjistit můj problém.
Děkuju za rady

Naposledy upravil(a) Vasek Machan dne 02 led 2016, 22:20, celkem upraveno 1 x.