VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
Obrázek

VATSIM Germany and VACC Austria present the W14 Fly-In Berlin-Vienna!
Come and join us for a trip between the German and the Austrian capital on April 27, 2014 from 1700z to 2100z.

Routes can be found on VATroute. Charts for EDDT are HERE, charts for LOWW can be found HERE.

Vienna is proud to be host of the W14 VATSIM Global Conference, which takes place in May 2014 - tickets and information on www.w14.me.

Will you be there?
Kdo dnes neletěl tak velmi prohloupil. Měli jsme online 3 oblasti (north, south a upper) a ani na jedné jsme se nenudili, k tomu LKPR_APP a TWR a velmi silný provoz TXL -> VIE který úspěšně překážel našim vnitrostátkám.

Momentka z jižní oblasti.

PB
[quote="Pavel"]Tak tam to bylo víceméně jedno, v pražském TMAčku toho moc nelítalo tak o nic nešlo...

PB[/quote]

Akorát OK-BED zapolící se řízením - špatně nastavený joy, takže pokud jsem neletěl na autopilota, což jsem po většinu času neletěl, tak jsem docela potlačoval. Po hodině a půl letu jsem myslel, že mi ta ruka upadne, protože ta pružina docela klade odpor :D
[quote="Schindler"][quote="Pavel"]Tak tam to bylo víceméně jedno, v pražském TMAčku toho moc nelítalo tak o nic nešlo...

PB[/quote]

Akorát OK-BED zapolící se řízením - špatně nastavený joy, takže pokud jsem neletěl na autopilota, což jsem po většinu času neletěl, tak jsem docela potlačoval. Po hodině a půl letu jsem myslel, že mi ta ruka upadne, protože ta pružina docela klade odpor :D[/quote]
No už se těším, až si takhle zacvičíme v DC-9, tam máme na výškovce pro cvičení max sílu cca 25kg :)
[quote="Jindra"][quote="Schindler"][quote="Pavel"]Tak tam to bylo víceméně jedno, v pražském TMAčku toho moc nelítalo tak o nic nešlo...

PB[/quote]

Akorát OK-BED zapolící se řízením - špatně nastavený joy, takže pokud jsem neletěl na autopilota, což jsem po většinu času neletěl, tak jsem docela potlačoval. Po hodině a půl letu jsem myslel, že mi ta ruka upadne, protože ta pružina docela klade odpor :D[/quote]
No už se těším, až si takhle zacvičíme v DC-9, tam máme na výškovce pro cvičení max sílu cca 25kg :)[/quote]

To bychom měli začít posilovat, protože po pár minutách bychom asi umřeli :D