VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
By Jindřich
Musim :)

Před chvílí jsem zjistil, že jsem v sobotu při akci na pomoc Kamilovi překonal 4000 hodin na VATSIMu. O něco víc mi utekla tisícovka jako ATC. 3000 pilotních si ale pohlídám.

Nechci si nijak honit triko, jen těm číslům nějak nemůžu uvěřit. :)
By Čondra
1894:27 - Asi za 5 - 6 let.. Mam ještě co dohánět.

OK
By Tommy
Má to cenu tohle řešit? :D JM má pěkný číslo...ale tohle téma je k jubileům...ne k Vašemu poměřování ;)
By Čondra
[quote="Tommy"]Má to cenu tohle řešit? :D JM má pěkný číslo...ale tohle téma je k jubileům...ne k Vašemu poměřování ;)[/quote]

1894:27 - To je moje aktuální jubileum. Co se ti nelíbí? :P :D..

OK
By radarada
Diky.
Slavim ho, abych tak rekl, stylove... smrdim na frankfurtskem letisti, bo mi uletelo letadlo... asi se v hotelu ozeru...

Rada
By Schindler
Dnes jsem tak nějak pěkně zaokrouhlil mé statistiky, tedy jako pilot 1200 hodin a řídící 900 hodin, přičemž za tento rok jsem jako ATC nařídil pouhých 555 hodin :) Snad již brzy přesáhnu tisícovku :)
By Pavel
Gratulace... Mě chybí 200h do dvoutisícovky za radarem a 80h do osmistovky na oblasti, to letos už asi nedám :-(

PB
By CSA075
[quote="Pavel"]Gratulace... Mě chybí 200h do dvoutisícovky za radarem a 80h do osmistovky na oblasti, to letos už asi nedám :-(

PB[/quote]

Joo, me toho chybi :) no kluci pekny, to je neco podobnyho jako u mne za kniplem :)