VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By Pavel
Dodej video nebo screenshot.

Pokud uděláš i screenshot lower ECAMu (spodní displej uprostřed) přepnutého do režimu F/CTL (přepneš tlačítkem dole)

Obrázek

PB
By Pavel
Né, tlačítkem na displeji to nebude. Tlačítkem na displeji uvidíme, co děláš blbě.

Funkce displejů jsou popsány v nějakém manuálu, napříkald na CSAv webu je můj balík všeho co k A320 potřebuješ (level nováček až expert), studuj :)

Pošli screen.

PB
[quote="Petr0007"]Nějak mi nejde přiložit fotka nešlo by to na mail ?[/quote]

Vpravo pod modrým pruhem kliknout na ODPOVĚDĚT - najít soubor "PROCHÁZET..." a potvrdit "ADD FILE"

Musí být obr. soubor.
Pokud autor vlákna dodá obrázek spodního ECAMu se stálou výchylkou směrovky, tak ať si zkontroluje v nastavení (control assignments), zda není u joysticku přiřazena směrovka (rudder) na jednu z os. Pokud ano, vymazat.
By Tommy
Pokud máš Saitek X52, tak je na kolečku, které má uprostřed spojku( tlačítko s \"i\") asi daná směrovka, musí bejt uprostřed....jinak mi to zatáčelo samo...
By Pavel
Hm tenhle obrázek jsem ti už posílal, co my s ním? Toto je ECAM Control Panel, takové dálkové ovládání od televize. Tak si ho přepni na F/CTL (tlačítkem F/CTL, viz příspěvek #2) a poté vyfoť tu televizi (uprostřed letadla máš dvě nad sebou, tak tu spodní), kde uvidíme co děláš blbě.

PB