VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By ThomasCZ
Ahoj všichni, pracuji na novém univerzálním systému pro FS2004 a FSX. Bude obsahovat ACARS, generování tratí a další. Rád bych aby jste napsali co Vám pro FSku chybí nebo nevyhovuje v stávajících programech, které jsou k dispozici. Když budete mít dobrý nápad, tak naprogramovat už je to hračka. K vytvoření tohoto systému mě vedlo hlavně to, že musím mít spoustu programu plány, palivo, mapy …, rád bych měl všechny informace na jednom místě. Program Flight Center jak jsem ho pracovně nazval bude moct fungovat i pro VA podobně jako FSACARS ale doufám, že lépe. Rád bych se co nejvíce přiblížil realitě. Byl bych rád kdyby semnou byl ochoten spolupracovat někdo kdo umí dobře anglicky a je zapálen pro virtuální létání.
By Pavel
Myšlenka pěkná, ale moc reálně to nevidím. ACARS budiž, třeba to někdo využije, ale mapy? Mě nic nenahradí přítomnost real jeppsenek, které do toho dát nelze. Navíc, každý stát má řešené mapy jinak, takže nějaké centralizované stahování AIPů asi také nepůjde. Mě se zdá, že kromě ACARSu umí všechno tohle placená verze vRoute, takže bych místo práce s tímto si za pár dolarů koupil doživotní vRoute premium a mám vystaráno.

PB
By rc_czech
Popr bych se pripojil k CSAV, tam mas ve FlightPlanneru take az na mapy vse (palivo, trat vcetne trati pro stazeni do FMCcek, pocasi, posilani VATSIM flight planu,...) :)