VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum pro otázky a diskuze o českém VATSIMu a online létání všeobecně.
By Datum13
Tak LKPR je jiz take doma a vypada to moc pekne. Ted jeste najit cas to testnout. Simulator nebyl pouzit jiz pul roku :( :( :(
Pristi mesic jde sim na vystavu tak se jiz tesim.....momentalne instaluji radove 1000 updejtu vseho co se tyka simu :D
By Datum13
[quote="Jindřich Machalínek"]
Koukám do AFCADu, ILS dráhy 12 má range 10nm, ostatní dráhy 27nm. Můžu opravit, ale scenerku zatim nemám (jen nějakou beta verzi), potřeboval bych aktuální BGL..
[/quote]

Jakej presne BGL potrebujes?
By Schindler
[quote="Daniel Tuma"]
Koukám do AFCADu, ILS dráhy 12 má range 10nm, ostatní dráhy 27nm. Můžu opravit, ale scenerku zatim nemám (jen nějakou beta verzi), potřeboval bych aktuální BGL..
[/quote]

[/quote]

Radši bych napsal vývojářům XHT-Labs, kteří to budou moci fixnout a vydat rovnou nějaký update ...
By Jindřich
[quote="Daniel Tuma"]
[/quote]

[/quote]
LKPR_ADEX_něco.bgl
By Felix
[quote="Aleš Matušík"]
[quote="Libor Janda"]
Ahoj, potvrzuji že při zapnutí GSX zmizí označení poj. drah, appron prostě zšedne. Na oficiálním foru jsem zatím řešení nenalezl. Má někdo nápad na řešení?
[/quote]
na oficiálnim fóu jsouřešení 2:
-nepoužívat GSX
-po startu GSX restartovat APController.exe, ale je potřeba to restartovat prej pokaždý co uděláš nějakou akci v GSX. Je to chyba samotnýho GSX, ne scenerky.
[/quote]
Nepoužívat GSX není řešení, a lidem často APController spadne i když ho zkusí restartovat. A chyba scenerky to je určitě, respektive je to chyba vývojáře že scenerku netestoval s GSX a nedohodl se s vývojářem GSX na nějaké kompatibilitě (btw. stejný problém už byl u Splitu X). Ale jsem si jistý že všechny chyby XHT už brzo opraví ;)
By Pavel
Tak vyšla verze 1.01 řešící GSX. Já to mám ze simmarketu, download je dostupný tam - u ostatních distributorů to bude asi podobné.

PB
By pollokaj
Tak zase to klasicky nefunguje asi jenom mně  :(. Letěl jsem s PMDG 738 + ASN. Při přistání se to ještě dalo, ale jakmile jsem začal pojíždět, FPS začali padat.

Stroj : i5 (16GB RAM), GeForce GTX 750 (2GB), FSX:SE

Nemůže být chyba někdy u nastavení FSky ? S počítačema si moc nerozumím, ale něco z nastavením jsem už zkoušel - bez výsledku.
By JKol
Petře a bylo to scenerkou? ASN umí docela dobře zasekat počítač, pokud je hodně mraků (trvalo mi asi rok, než jsem to odladil, abych měl hodně mraků a nesekalo se to). Až se to stane příště, zkus ASN vypnout a uvidíš jestli se to nespraví.
By aldamat1
Od vydání scenerky jsem přemýšlel jakým způsobem se dá zbavit té reklamy na citibank na téměř všech mostech. No nakonec, asi tak před měsícem jsem na to přišel, a dnes jsem na aerosoftí fórum nahrál snad pvní komunitní mód pro pražskou scenérii :)

http://forum.aerosoft.com/index.php?/fi ... tures-mod/

snad se alespoň někomu bude líbit, a pokud bude zájem, můžu v příštím updatu přidat i trochu špíny a prachu ;)
Přílohy
jetways.jpg
jetways.jpg (506.45 KiB) Zobrazeno 4041 x