VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
[quote="oupa"]Problém je v tom, že FB prostě opouštíme, takže se tam ani nedíváme (tedy já aspoň ne). Primární nástroj je a čím dál víc bude web.[/quote]
Kterej mě nějak moc nefunguje, chápu že se to pořád ladí a proto to neřeším. Pokám až to bude finálně roll out.
Posádka Brodský/Machalínek s jejich MD-82 nedoletěla, letounu po vlétnbutí do bouřky na Moravě vysadily oba motory a piloti byli nuceni doklouzat do LKMT, kde provedli nouzové přístání. Všichni cestující nehodu přežili, letoun je těžce poškozen jednak přůletem bouřkou a také kolapsem přistávacího podvozku po doteku s dráhou.
[quote="Pavel"]Posádka Brodský/Machalínek s jejich MD-82 nedoletěla, letounu po vlétnbutí do bouřky na Moravě vysadily oba motory a piloti byli nuceni doklouzat do LKMT, kde provedli nouzové přístání. Všichni cestující nehodu přežili, letoun je těžce poškozen jednak přůletem bouřkou a také kolapsem přistávacího podvozku po doteku s dráhou.[/quote]

:)
Diky vsem za ucast, jak pilotum CSAV tak i posadkam jinych spolecnosti. Diky samozrejme leti take za obrazovky slovenskych a ceskych radaru.
Dle Vataware peknych 21 pohybu. Damy a panove nechci se Vas dotknout, ale kdo z vas to ma? lol
[quote="Pavel"]Posádka Brodský/Machalínek s jejich MD-82 nedoletěla, letounu po vlétnbutí do bouřky na Moravě vysadily oba motory a piloti byli nuceni doklouzat do LKMT, kde provedli nouzové přístání. Všichni cestující nehodu přežili, letoun je těžce poškozen jednak přůletem bouřkou a také kolapsem přistávacího podvozku po doteku s dráhou.[/quote]
Jo tohle bylo ještě infarktovější než minule vypadená ta půlka elektriky. Jestli to takhle půjde dál, tak mě ten VATSIM zabije!!! :)
Jinak respect, tohle je u mne nej addon a to jak díky komplexnosti, dobře zvládnutému MC ale hlavně kvůli tomu, že toto letadlo vám neodpustí žádnou chybičku. Například zapomenout na startování Ctrl+E, motory shoří :) Atd atd atd....