[quote="amalka"][quote="rada_OK-KUD"][quote="amalka"]
Co ti brání použít TP když ti chodí líp než tohle? Osobně se mi TP nikdy 350kias ani nepřiblížila tedy...
Jinak jediné co ovlivňuje rychlost načítání textur (tedy nahrazování texturou s vyšším rozlišením) je výkon Tvého CPU. A to bez ohledu na to, jestli jde o fixed scenérku nebo o TP. Takže využítí s Grippenem nic nebrání, pořiď výkonnější CPU s více jádry?[/quote]
O procesor tady v první řadě nejde, ale taky na něm samozřejmě záleží... co je tady vytížené tak je grafika, která se potom přizpůsobuje výkonově procesoru. Záleží pak taky na celkově postaveném PC, grafika + paměti...taky procesor pak samozřejmě a slušná základovka. Procesor sám o sobě v FSce nic nepočítá, ten se stará o to, aby běh aplikací byl jakoby 100%ní, o TP, textury, addony... se stará grafika, procesor se v podstatě stará jen o ukládání map na HDD a down... co se děje dál zaléží na grafice, jak si je přebere a zobrazí.
Grafiky s jedním jádrem - postačí dvoujádrové procesory
Grafiky dvoujádrové (X2), nebo posazené do SLI či CF - čtyřjádrové procesory a víše...
Maximálně co se utáhne na Core2Duo (3.00 - 3.33GHz) jsou posazené 2x ATi 4870 do SLI, 100%ní výkon už se tím ale nezíská,
1) rychlosti PCI-e se rozdělí na půl
2) procesor už je na to slabší a stará se víceméně jen o 2grafiky, což je pak citlivě poznatelné při jakékoli lepší hry (třeba FSX)[/quote]
To je pěkná píčovina pane.

Tomu snad může věřit jen prodavač HW. Nebavíme se totiž o nějaký 3d střílečce nebo NFS ale o FSX.[/quote]
Tohle ti nikdo nikdo nevnucuje "PANE" tak se přestaň rozčilovat, pokud se ti to nelíbí tvůj problém, ale s pípovinama si piš někomu jinému... Ty jsi to panáčku asi nepochopil, tady šlo především o to, že ať si koupíš jakoukoli grafiku, podřídí se procesoru a naopak vykoným procesorem neoživíš grafiku (viz ty 2poslední řádky) ´=> to byla ta odpověď na to tvoje (zkus jiny procesor)
Taky jsem napsal, že celá věc nestojí na procesoru....a taky to, že je to podřízené celkovou sestavou...
to TMX: to je pravda, ale celková sestava se ti stejně zpomalí... vůči HDD
Jo a Amalko, zajímá mě tvůj názor, když si mě srovnal s prodavačem HW!