VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
By Pavel
A ještě k tomu jsme tě vektorovali i povolili pro VOR přiblížení :) Jinak sorry za ty orbity tam, nějak to do Brna včera nevycházelo...

PB
By Araneus
Dnes večer bude online oblast a k tomu věžka ve výcviku. Přiďte si zalítat.
By radarada
Mame stale okurkovou sezonu, tak pojdte i dneska litat, bude minimalne TWR a APP... tak schvalne, jestli jsem to jeste vsechno nezapomnel!  :o ;)

Rada
By vojav
Ahoj, já nejsem jist, zda-li na tu TWR příjdu. 50/50
By Pavel
Už letíme z ULLI - na výškoměru QFE, přepnuto na metrické jednotky a pohoda. ATC překvapili, velmi profesionální, angličtina (obzvlášť GND a ACC) opravdu na úrovni.

PB
Přílohy
ULLI.PNG
ULLI.PNG (701.48 KiB) Zobrazeno 4758 x
By Jakub Jiřička
mě to dneska bavilo, akorát škoda že byl malej provoz ale i tak za mě dobrý  :)
PS: omlouvám se za ten incident v Kbelích  ::)
By vojav
Dnes je online minimálně LKPR_APP+ regio_APP, případně věžka nebo ACC. Přijďte si zalítat :)
By vojav
Ahoj, dnes je na LKPR online APP a TWR ve výcviku. Přijďte udělat provoz! Online jsou i Slováci.
By aldamat1
tak jsem očekával snad první APP v podání VJ, a ono nic. co Vojto, kam jsi se poděl? :D
By vojav
Dnes jsou TWR a APP ve výcviku online! :) Pojďtě nám udělat nějaký provoz :)
By Datum13
Dnesni velky dik TVS za provoz na LKPR ;) Doufam ze vas tu uvidime casto :D

EDIT: Take velky dik OK-IVO za VFR ;)
By Araneus
Dnes večer bude opět ve výcviku oblast a věžka. Přijďte si zalítat.
By Araneus
Dnes jsou v Krakově od 19 do 23LOC Real Ops. U nás budou v té době online oblast a TWR ve výcviku. Přijďte si zalítat.
By vojav
Dnes od 8 je online věžka a LKAA_CTR, online je Rakousko a Německo, tak můžete něco zaletět tam :)
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 60