VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Určené pro všechny, kteří chtějí sdílet s ostatními své zážitky z virtuálního létání formou screenshotů, ale i videa.
By Čondra
Pokud se nepletu, tak tato livery není záležitost jen B787, ale byla v něm již uvedena 777.
By Pavel
S tim se musí dobře přistávat, ten hlavní podvozek vypadá dost masivně!
By radarada
[quote="Pavel"]S tim se musí dobře přistávat, ten hlavní podvozek vypadá dost masivně![/quote]

No, ja Ti nevim, Karle... v pomeru k hmotnosti celku asi jo... ale mit to na Jumbu... asi bych se trosicku bal ;)

Rada
By Pavel
Dámy a pánové, nyní jsme krátce před přistáním, ještě jednou se ujistěte že jste připoutáni a že jste vrátili ty hnědý podtácky, fakt to neni sranda.
By George_L
Takže pár momentek, kterých bude jistě všude spousta ;)

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Něco mám i natočeno, uvidíme zda z toho něco bude ke zveřejnění na YouTube.
By amalka
[quote="George_L"]Nejsem odborník, tady ji máš z boku... Podle hvezdy asi USA, ne?

Obrázek[/quote]

Krásnej stroj, vzpomínám jak sem jako kluk fascinovaně četl v knize o letadlech, že do určité výšky je F15 rychlejší (dostane se tam dříve) než mezikontinentální balistická raketa. A byl u toho takový graf průběhu stoupání obojího... Tuším to bylo cca +40.000ft/min.
By George_L
No, pokud mohu amatérsky porovnávat (asi by šlo dohledat na Internetu), tak mi ta F15 přišla hodně velká, proti třeba F16 či Gripenu.
By DngrsKuzle
F-15 je strasny obr. Muj nejvetsi zazitek z letosnich Dnu NATO byl nizky prulet F-16 na maximalce(tesne podzvukove) s plnou forsazi primo nade mnou. Malem jsem menil trenyrky :D
By Slon
[quote="DngrsKuzle"]F-15 je strasny obr. Muj nejvetsi zazitek z letosnich Dnu NATO byl nizky prulet F-16 na maximalce(tesne podzvukove) s plnou forsazi primo nade mnou. Malem jsem menil trenyrky :D[/quote]

Jojo, taky taky....bylo to neuvěřitelné :-) . Kdyby nic, tak už jen kvůli te jedne sekundy (ani ne) pod ním to stálo za to, tam být ...
By Nathaniell
Jo jo jak jsem minulý rok viděl F-15 tak jsem čučel jaký to je obr :)..

Jinak mi se líbilo nejvíc jak řvala MiG-29ka a Harrier taky neměl chybu :)
By radbrad4
Formace Hurricana a tuším slovenského MiGa byla úžasná... Mám z toho parádní fotku, až to nějak zpracuju tak jí postnu :) .
By Tommy
[quote="Michal Z."]USA z letiště Nellis AFB Nevada blízko Las Vegas[/quote]

Oblast známá svojí pověstí o UFO, AREA 51 . :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15