VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
By dubajss
Vážení přátelé,

dovolte mi blahopřát našemu novému ToWeRníkovi Tomášovi Slončíkovi.
TS dnes úspěšně složil zkoušku na pozici TWR pro FIR Praha a to po roce a čtvrt výcviku, 160hodinách za radarem.
Věřím, že jeho entuziasmus nepoleví a bude pokračovat vzhůru na APP.

Přeju spoustu zábavy za radarem.

JD
VACC CZ
By Tadeas01
Přidávám se také ke gratulaci! Mrzí mě, že jsem se nemohl zúčastnit, když se TWR připojoval, tak jsem akorát dorazil ke gatu a na další let už čas nebyl. Těším se na řízení, brzy naslyš :)
By Slon
Díky moc všem účastněným, ze začátku jsem si říkal, že z toho nic moc nebude, ale pak to byl fakt fičák a máknul jsem si a konečně po takové době jsem se dohrabal k te licenci.

Brzy naslyš na frekvenci.

TS :-)
By firlet
Pripojuji se ke gratulaci .. ja jsem dorazil sice trosku pozdeji, ale prave do nejvetsiho provozu :-)

Vyse ke kolegovi Sobaniecovi, kteremu jsem chtel letet na CPT do LHBP - kdyz jsem prisel k PC, ta v Madarsku uz bylo ve vzduchu 1 letadlo a 0 ATC tak nevim ...
By rob
Já se na 14 dní vzdálím a ty máš zrovna test.... :D :D
Gratuluji!