VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
[quote="SenorAmigo"]V realu je také většinou 0. Dáváme ho jen, když nemáme zvolené náhradní letiště (pak dáváme 15minut letu), či víme o nějaké naší technické závadě co zvyšuje spotřebu nebo z nějakých provozních důvodů společnosti, či je zavřená část letiště apod.[/quote]
Pardon, v rychlosti jsem Alternate přečetl jako Additional Fuel....Tohle platí pro Additional, co jsem psal.

Máš pravdu, je tomu opravdu tak. ATLN to hází s 0.
Díky za upozornění.
Zjistil jsem, že když jdu na stránku cokoliv.csavirtual.cz (zkoušel jsem m.csavirtual.cz, když máme v profilech ten pin do mobilní verze :) ) tak mě to přesměruje na 365boxers.cz. Pak když jdu na csavirtual.cz (bez www), tak tam je pro změnu akorát nějakej login form. Nevím jestli to je bug nebo feature, ale něco mi říká, že to spodní prádlo by tam být nemělo :)
[quote="Lapak"]Zjistil jsem, že když jdu na stránku cokoliv.csavirtual.cz (zkoušel jsem m.csavirtual.cz, když máme v profilech ten pin do mobilní verze :) ) tak mě to přesměruje na 365boxers.cz. Pak když jdu na csavirtual.cz (bez www), tak tam je pro změnu akorát nějakej login form. Nevím jestli to je bug nebo feature, ale něco mi říká, že to spodní prádlo by tam být nemělo :)[/quote]
To nevíš, že ČSA začíná podnikat v jiném oboru ? :D
Ocenění jsou za 1 velejemný 10 velejemných a 20 velejemných. Počítá se to od -50ft/min
EDIT: Ocenění jsou přidělována automaticky na základě provedených akcí pilota a aktualizace probíhá jednou za hodinu.
Když už jsme narazili na \"odznáčky\", tak tu mám více dotazů.

1) Dříve byl odznáček: \"Charter Pilot 2010\" - pro jaké typy letů tohle bylo určeno, pro linky HCC? Nešlo by třeba udělat něco podobného pro tento rok 2012. Minulý rok jsem se snažil nalétat co nejvíce linek, tak mě napadlo, zda by to nemohlo být taky nějaká placka třeba za odlítané linky HCC?

2) Pro nás, co se účastní USA Tour by měli být taky odznaky. Jak to funguje. Počítá se to jen za společně odlétané lety, nebo proste, že ty lety mám za sebou, ale né ze skupinou. (Asi to druhé.) Pro zlatou potřebujeme mít: 100% hlavních destinací, nebo 80% všech destinací (mimo výlety), takže pokud jsem jeden let přeskočil a jeden jsem letěl, ale kvůli SFO jsem ho nekoupil, tak bych mohl mít tu zlatou, ne :)
1) V roce 2010 HCC nebylo. Bylo to za speciální charterové „koupací” lety z takového krásného katalogu (jé, ten mi chybí).

2) Nechci mluvit za ČSAv staff, ale myslím, že by se to mělo počítat za let odletěný v letovém řádu, tedy i mimo skupinu.
Ad 1., presne jak pise JN, Odmena Charter pilot \"Byla za speciální charterové „koupací” lety z takového krásného katalogu\" tyto katalogy se prestaly po zavedeni linek HCC vydavat.

Ad 2., ach ta logika a matika :)
1/ Jo, tam to bylo předem řečeno a tudíž ok, zpětně to asi dělat nebudeme. Jedině dát nějakou akci pro letošek.
2/ Ano budu to dělat čistě podle ICAO letišť ve flight logu pilota v daném časovém rozmezí.
Jen dotaz: vím, že v reálu se do a z Brna nelítá, ale kdysi jsem tu četl nějaké info, že pro naše potřeby ji virtuálně zachováme. Již to neplatí? Jinak nemám problém si to koupit...
Brno máš momentálně spojené s Ostravou jako let HCC, který je z neznámých důvodů určen až pro SFO+ (hádám nějaké přednastavené pravidlo pro lety Holidays CSA, tudíž na to i tímto upozorňuji).
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 37