Mám pár dotazů ohledně 734, které bych potřeboval objasnit, nicméně tak nějak od někoho, kdo to opravdu ví, sám informace mám, nicméně nevím, jestli všechny postupy v tomto dělám správně. Tyto postupy dělám tak, že jedna paní povídala.
1. Kdy, jak a za jakých podmínek zapínám/vypínám wing a eng anti-ice
2. Kdy zapínám APU na cílovém letišti. Při rollování ke gate?
3. U mě stokrát opakující se téma - lights. Landing - zapínám před vstupem na RNW, vypínám v FL100/zapínám v FL100, vpínám při opuštění dráhy. Nezapínám při mlze. Runway Turnoff - zapínám pouze pokud si potřebuji \"přisvítit\" při rollování. Musím vypnout při vstupu na RNW? Taxi - zapínám před taxování, vypínám s Landing v FL100/zapínám při zachycení ILS, vypínám po dojezdu ke stojánce. Logo - na vlastním uvážení, prostě při šeru, tmě. Zapínám po nahození BAT a vypínám v FL100/zapínám v FL 100, vypínám při shutdownu. Position - tady moc nevim. Po zapnutí BAT dávám pozici STEADY. Před pushback zapínám STEADY A STROBE. Nevím. Anti collision - zapínám při před pushback a vypínám po dojetí ke stojánce. Wings - nikdy jsem snad nepoužil. Podlě mě osvětlení křídel, když v noci chci udělat vizuální kontrolu křídla.
4. Jak funguje a co je přesně IRS. Co jsou znamenají jednotlivé pozice na přepínači na overheadu. Kdy dávám jakou pozici?
Postup u APU a Anti-ice radši nepopisuji, protože vim, že to dělám určitě špatně. Prosím o rady

Díky