VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
By oupa
No asi jo... platnosti jsem se snažil nastavit motivačně vzhledem k účasti na společných letech. A o kolik by si to tak pan kapitán představoval, že bych to prodloužil? Je to do úterý a ve středu se letí další leg...

Btw. na týden 2, škoda, že tohle http://airdailyx.blogspot.com/2012/04/i ... -hole.html ještě asi nevyšlo, byla by to perfektní náhrada za Salt Lake City.
By mipeba
[quote="oupa"]No asi jo... platnosti jsem se snažil nastavit motivačně vzhledem k účasti na společných letech. A o kolik by si to tak pan kapitán představoval, že bych to prodloužil? Je to do úterý a ve středu se letí další leg...

Btw. na týden 2, škoda, že tohle http://airdailyx.blogspot.com/2012/04/i ... -hole.html ještě asi nevyšlo, byla by to perfektní náhrada za Salt Lake City.[/quote]
Aspoň o jeden den -> na 11., prosím
By oupa
No tak jo :)
Jinak na ten Aspen, pánové, zkusme si naplánovat nějaké menší stroje. CRJ, ATR, JS41 atd. Jen nápad...
By Marty
Jestli vám to nebude vadit, tak bych se taky přidal... Třeba něco cestou okoukám :-)
By Schindler
[quote="Marty"]Jestli vám to nebude vadit, tak bych se taky přidal... Třeba něco cestou okoukám :-)[/quote]

Přidej se, alespoň nás tam poletí víc :) a piloti s "bigmakovským" přízvukem se budou opět divit.
By Dagger
Vláďo, bylo by to pěkný, ale nejmenší v čem jsem kdy seděl, byla pětistovka (a nějaký novoty v zámoří testovat nechci).

Vzhledem k aktuálně dostupným addonům sednu na Aspen do šestistovky.

//e: Vy chcete letět až v devět?
By Schindler
[quote="Dagger"]Vy chcete letět až v devět?[/quote]

Pokud by to bylo možné, tak bych se taky přikláněl letět dřív, nebo alespoň se srazit někdy dříve, stejně nám to pak trvá takovou dobu...Sice je víkend, ale zas tam sedět někde do 23hod ;)
By oupa
Jasný, tak v tom případě doporučuji udělat si pořádně rozpočet na landing distance.
Čas odletu dneska jsem odhadl tak, aby to vyšlo kdyby někdo letěl z Chicaga, ale nevím, jestli někdo takový je. Tak případně můžeme vyrazit i dřív, pokud je zájem. Kdyby měl někdo čas, mohli bychom taky oprášit ten teamspeak, jestli se uslyšíme a tak.
By Marty
Honzo já poletím s B733 mimochodem ta má 1in do max rozpětí povoleného letištěm :-) Max je tam stanoven do 95ft. Ne ze by s tím místní ATC měl problém (tedy dle poslední osobní zkušenosti) jen abys věděl :-)
By Schindler
[quote="oupa"]Jasný, tak v tom případě doporučuji udělat si pořádně rozpočet na landing distance.
Čas odletu dneska jsem odhadl tak, aby to vyšlo kdyby někdo letěl z Chicaga, ale nevím, jestli někdo takový je. Tak případně můžeme vyrazit i dřív, pokud je zájem. Kdyby měl někdo čas, mohli bychom taky oprášit ten teamspeak, jestli se uslyšíme a tak.[/quote]

Takže, kdy by jsme si dali teda sraz? Kdyžtak jestli bys mohl napsat přihlašovací údaje do TS, už si to nepamatuji, od doby co mi to Filip posílal pár neděl už uběhlo. A ještě si to moc nepamatuju. Stáhnout TS2, nebo klidně novější. Děkuju :)
By Marty
Já vím že CSAV používa TS2 jen mě někdo řekněte jestli se tam můžu zalogovat z TS3. Ten jsme používali na vojenské lety. Musel bych znovu doinstalovat. Jinak předpokládám že dnes se poletí KOMA-KDEN je to tak?
By Dagger
Jo, limity... Na to koukam až teď. No, buď je o 7 stop překročíme (safra, 7 stop, to je nějakej 2,5 metru), nebo jediný menší, co jsem schopnej ukočírovat je Storch, to bych ale neuletěl za plánované dvě hodiny ani jednu cestu, natož obě.

Ještě to nějak vykoumam...

Martin: Ano, dnes letíme hromadně KOMA-KDEN (příp. KORD-KDEN).
By Marty
Hozo neřeš to 7 stop není problém a vejdeš se tam. Jde jen o to aby jsi věděl, že je tam ten limit. Kdyby se tě ATC ptal. Jinak o nic nejde.
By oupa
Teamspeak: csavirtual.cz / port 8767 / heslo csav / pouze TS2 protokol / funkčnost dnes ověřena
Sraz kolem 1830Z vyhovuje?
By SenorAmigo
A380 by taky správně nemohla na LKPR. Dejme tomu, že vám FAA virtual udělí výjmku :).
By Dagger
To je otázka, jestli mě nějakej ATC nevyrazí :)

Poletíme-li až v devět, sraz v 1830z vyhovuje.
By oupa
Protože tam není žádnej Schindler zaregistrovanej. Napiš jen nickname a heslo - je stejné pro všechny.
By Schindler
[quote="oupa"]Protože tam není žádnej Schindler zaregistrovanej. Napiš jen nickname a heslo - je stejné pro všechny.[/quote]

Už je dobrý, jakmile jsem opsal dotaz, tak jsem na to přišel trochu jinak než říkám.
By Marty
Tak se omlouvám všem co na mě čekali ale při druhém náletu to spadlo úplně. Asi to shodil ten AS který se neustále snažil připojit k netu. Ráno jsem odletěl dva lety bez problémů a večer se to podělá. Zítra to opravím a dopravím se tam abych mohl s vámi pokračovat.
By Snohakrij
Každopádně bylo to super, díky všem účastníkům ... ;)
By oupa
Vadilo by někomu posunout čas odletu dnes až zase okolo 1900Z? Nebo vyrážíte v pondělí o svítání hodovat?
By Schindler
[quote="oupa"]Vadilo by někomu posunout čas odletu dnes až zase okolo 1900Z? Nebo vyrážíte v pondělí o svítání hodovat?[/quote]

Já mám trochu doma větší problém, nějak jsem se včera v noci rozpovídal s pár piloty a nějak se jim nelíbilo moje nocování a hlasitá diskuse, ještě uvidím, jak to bude. Při nejhorším to zaletím někdy jindy, nebo poletím jenom jeden úsek trati. Uvidí se večer.
By Dagger
Oupa: Ale rychlejší stroje, ať to neletíme do půlnoci ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12