VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
By Radizz
[quote="Lapak"][quote="marenadl3"]Nebude to ani Debrecen. ;)[/quote]

A není to škoda? Možná by sis díky tomu pořádně zařídil a jak znám LHCC, tak věřím, že by vůbec nebyl problém domluvit třeba i oblast... Já tam teda taky ještě nebyl ale letět tam ve více lidech by mě určitě nakoplo se tam mrknout :)[/quote]

No, když jsme to tak nakousli. Já svého času uvažoval o trianglu LOWW vs. LKMT, LKTB. Jeden velký proti dvěma malým. :) Jenom jsem zatím (už asi rok) neměl čas se do toho pustit a zorganizovat to. Rakušáci jsou taky přístupní každé špatnosti a toto by mohlo být zajímavé..., takže kdyby se toho třeba někdo chtěl chytit... :)
By Marty
Radek napsal, že se někde stala chyba. Ano. Výchova chlapců v Čechách prostě selhala. Jak níže dokládá Honza evidentně se jaký-koli pozdější pokus míjí účinkem. Snad pokud by faktický věk některých jedinců šel vyjádřit jednociferným číslem, ale nyní??? Jako když hrách na stěnu hází. Jed to prostě postoj...nemůžu být nejlepší, tak budu alespoň jednoznačně nejhorší. To je totiž vždy jednoduché. Stačí někoho občas zesměšnit urazit a ono to jde samo. O to větší je to zábava, když to zamaskuji do rádoby skrytého významu a spoléháním se na omezenou inteligenci ostatních návštěvníků fóra čekám která potrefená husa se ozve, abych se mohl začít hájit. Mimochodem všimli jste si kolik se tady podobným snahám věnuje času?.
Jestli se nemýlím, tak na tomto fóru je zaregistrováno cca 1000 lidí. A nejen v Ondrově případě vše vychází z faktu, že já už jsem nejlepší nastavil jsem laťku a vše ostatní je jen snaha mě dohnat. A aby nebylo sebemenších pochyb tak si do profilu napíšu že se jmenuji Ondra a že se mám rád. Nebo o tom snad někdo pochybuje?
By semikamik
Souhlasím a řeknu vám jedno \"tajemství\"... Dříve jsem si myslel že na VATSIMu je většina lidí takhle smýšlející... a tak jsem šel lítat na IVAO... jen že jsem si za to spíše mohl sám a zmýlil jsem se... není tomu tak... a to co jsem chtěl hlavně říct je že přesně kvůli těmto namyšlenostem jde IVAO - CZ do kytek... snad nechcete taky takhle dopadnout?? jsme snad všichni lidi a dokonce i více méně kolegové... tak proč se k sobě chovat takhle?
Nevím, jaké zde panují poměry mezi některými členy, ale myslím, že používání vulgarismů je dost zbytečné a navíc ještě zde. K létání ve všech formách mi neodmyslitelně patří slušnost a tak by to tak mělo i zůstat si myslím. Ještě jsem se nedostal ani do \'vzduchu\' a už mi zde při vzniklých komplikacích pomáhá mnoho lidí- trpělivě a slušně, tak by byla škoda kazit takovýto fajn kolektiv lidí se stejným zájmem nějakými vulgarismy :)
[quote="Radizz"]No, když jsme to tak nakousli. Já svého času uvažoval o trianglu LOWW vs. LKMT, LKTB. Jeden velký proti dvěma malým. :) Jenom jsem zatím (už asi rok) neměl čas se do toho pustit a zorganizovat to. Rakušáci jsou taky přístupní každé špatnosti a toto by mohlo být zajímavé..., takže kdyby se toho třeba někdo chtěl chytit... :)[/quote]

LOWW-LKTB-LKMT ... to se jezdí autobusem, ne? ;)
[quote="Tadeas01"]Nevím, jaké zde panují poměry mezi některými členy, ale myslím, že používání vulgarismů je dost zbytečné a navíc ještě zde. K létání ve všech formách mi neodmyslitelně patří slušnost a tak by to tak mělo i zůstat si myslím. Ještě jsem se nedostal ani do \'vzduchu\' a už mi zde při vzniklých komplikacích pomáhá mnoho lidí- trpělivě a slušně, tak by byla škoda kazit takovýto fajn kolektiv lidí se stejným zájmem nějakými vulgarismy :)[/quote]

Mělo by se založit forum, kde se budou vyřizovat účty bez cenzury, aby se to netahalo sem, ale už nespamuju dál :)
By Lapak
[quote="Schindler"]Mělo by se založit forum, kde se budou vyřizovat účty bez cenzury, aby se to netahalo sem, ale už nespamuju dál :)[/quote]

Měly by se začít používat maily, kde se budou vyřizovat účty bez cenzury, aby se to netahalo sem. :)
By Radizz
[quote="Jindra"]Nebo žlutým taxikem? :)[/quote]

...anebo žlutým autobusem? :)

Ne, teď vážně. V tom by právě ten vtip, že by se člověk v CFL ani neohřál. ;)
[quote="Schindler"][quote="Tadeas01"]Nevím, jaké zde panují poměry mezi některými členy, ale myslím, že používání vulgarismů je dost zbytečné a navíc ještě zde. K létání ve všech formách mi neodmyslitelně patří slušnost a tak by to tak mělo i zůstat si myslím. Ještě jsem se nedostal ani do \'vzduchu\' a už mi zde při vzniklých komplikacích pomáhá mnoho lidí- trpělivě a slušně, tak by byla škoda kazit takovýto fajn kolektiv lidí se stejným zájmem nějakými vulgarismy :)[/quote]

Mělo by se založit forum, kde se budou vyřizovat účty bez cenzury, aby se to netahalo sem, ale už nespamuju dál :)[/quote]

Není třeba vymýšlet, co už je vymyšlené a v tomto případě založené: http://www.vacc-cz.org/forum/viewtopic.php?id=3931
By Čondra
Tak ještě jednou. Doma si hlupáci neříkáme, protože hlupáci nejsme. Narozdíl od některých lehce smýšlejících tady ;). Nebudeme jmenovat (Schindler, Klapka, Kolar pozn. red.).

Řešení čehokoliv přes mejly tu taky nefunguje. Jelikož jsem to jednou zkusil a pak mi přišla stížnost od ředitele :).

Jo, mám se rád... A moc!!

OK
By Tommy
[quote="Čondra87"]Tak ještě jednou. Doma si hlupáci neříkáme, protože hlupáci nejsme. Narozdíl od některých lehce smýšlejících tady ;). Nebudeme jmenovat (Schindler, Klapka, Kolar pozn. red.).

Řešení čehokoliv přes mejly tu taky nefunguje. Jelikož jsem to jednou zkusil a pak mi přišla stížnost od ředitele :).

Jo, mám se rád... A moc!!

OK[/quote]
Nevím nevím co bych psal, abych tě tu nezes*al....
By Dagger
//edited: Pokud někoho sprosté slovo, jenž nebylo nijak zle mířeno proti žádnému z členů tohoto fóra (ani nikomu jinému) a jenž bylo myšleno jen jako slovní hříčka k tématu, uráželo, omlouvám se.
[LKMT] Ostrava, Mošnov - 4. 3. 2012 je název této kategorie, ale asi jsme to moc nedodrželi. :)

A ty si Ondro nemusíš dělat se všech \"dobrý den\". Upřímně, většina normálních (což jsme tu většinou všichni) lidí, kterým bůh nenadělil místo mozku piliny, narozdíl od tebe, na tvoje píspěvky ani nereagujou, pokud to zrovna nechtěj sdělit. To samí kritika mladších pilotů na FB.

Vyřizování, nebo řešení věcí po soukromém chatu se dá řešit normálně, měl jsem dneska taky nějakýnesrovnalosti, napsali jsme si a je to OK. A nebo půjdeme sem: http://www.vacc-cz.org/forum/viewtopic.php?id=3931 - díky LK.

PS: Někdo má IQ120 a někdo má v hlavě 120 pilin :(
By Čondra
Bohužel jsi v kategorii pilin do maximálního počtu 50. Kup si pravidla českýho pravopisu, to je strašný ten tvuj pravopys.

OK
[quote="Čondra87"]Bohužel jsi v kategorii pilin do maximálního počtu 50. Kup si pravidla českýho pravopisu, to je strašný ten tvuj pravopys.

OK[/quote]

Sorry, fakt nechci spamovat, ale kde mám chybu :) ?
By Čondra
To byla narážka na to s tim FB.. Jinak v tomhle vlákně máš taky např. brzdy se vařili..

Jinak pro pana Lišku: Když tě to nebaví číst, tak to prostě nečti :). A myslím si, že jsem v pozici, kdy tahle banda \"hotntotů\" toho doopravdy neví víc, než já. A už vůbec mě nemají co učit. - Nepřekrucujte.. Moc dobře víte o kom mluvim...

OK
Hele, hoši...
Kvůli tomu, že po srazu zde vznikly hádky a roztržky, vulgární výrazy a tak dále, žádám laskavě moderátory (jako organizátor) o smazání tohoto topicu.
Zde je totiž topic ohledně srazu -> žádné nadávky, žádné vulgarity. Proto žádám moderátory, aby tento topic uzavřeli a smazali.
Hele, já si myslím, že pokud někdo bude organizovat Event, dá o tom vědět. Klidně si to vezmu pod křídla. V tuto chvíli už mám Event vymyšlený, takže v příštím měsíci by se dalo spáchat LDDU, LHDC a taky LOWW, i když si nemyslím, že všechna tři místa se stihnou \"vecpat\" do jednoho měsíce.
Já bych toto téma uzavřel celé, ulehčíme práci moderátorům a zároveň se tady nikdo nebude hádat.
A nicméně já, jako organizátor o to žádám. A lidem, kteří se do hádky nepřipojili a jsou proti smazání, se bohužel omlouvám, ale zejména kvůli nejmenovaného člena se zde rozpoutala trochu diskuse. Takže, jak jsem říkal. :)